"Hırsız yine aynı hırsız" demişim düzgün okumak bu kadar zor olmamalı.
anlamayan benSana Cevap Olarak Yazmadım Aslında Senin Yazdığını Devam Ettirmeye Çalışmıştım Sadece
Hocam Merak Ettim Raspberry PI Ne İçin Kullanıyorsunuz Ben Sunucu İçin Almayı Planlıyorum’dazaten sorun o yazdığında değil. "Kul hakkı olduğunu düşünmüyorum çoğu oyunu doğru düzgün koruma yamadan çıkarıyorlar.Dükkanın kapısını çıkarken kilitlemelisin" bu yazdığında. ister 1 lira olsun, ister 1000 lira olsun, ister kopya koruması olsun, ister olmasın. yazılımın çoğaltılıp dağıtılması her şeyden önce SUÇTUR. din kısmına gelirsen de hırsızlıktır. korsan kullanıyorsan bunu kabul edip kullanman lazım. benim korsan kullananlarla bir derdim yok. sadece gerçekleri vicdanına sindirmeye çalışman garip geldi.
şu an pi zeroyu pihole için kullanıyorum. dns serverı görevi görüp ağdaki tracker ve reklamları engelliyor. pi4 şimdilik boş duruyor.Hocam Merak Ettim Raspberry PI Ne İçin Kullanıyorsunuz Ben Sunucu İçin Almayı Planlıyorum’da
Sallama öğrenci sürümü var bedava. Kullanıyorum.yapan şirket korsanı engellemiyorsa değildir mesela microsoft office'i öğrenciler crack kullanır ondan pahalı yaptık falan diyodu
Zero Modelini Bir Arkadaşım Kullanıyor Daha Çok Yazılımla Uğraşıyor Ama Ben Pi4 Modeline Bakıyorum Sunucu Yapan Çok Kişi Varmış Onunlaşu an pi zeroyu pihole için kullanıyorum. dns serverı görevi görüp ağdaki tracker ve reklamları engelliyor. pi4 şimdilik boş duruyor.
ikisi de aynı şeye çıkıyor zatenSallama öğrenci sürümü var bedava. Kullanıyorum.
Okul Mailleri İle Örneğin [email protected] Maili İle Ücretsiz Hesap Alabiliyorsun (Okulun Anlaşması Varsa)yapan şirket korsanı engellemiyorsa değildir mesela microsoft office'i öğrenciler crack kullanır ondan pahalı yaptık falan diyodu
Çıkmıyor. Diyorsun ki öğrenciler kullanır diye pahalı diyorsun. Öğrenciye bedava veriyor zaten.ikisi de aynı şeye çıkıyor zaten
Sizin Dediğiniz Hırsız Olayını Devam Ettirdim Siz Hırsız Dediyseniz Bende Bi Siz Zekisiniz Hırsız Olmakla Dedim Örneğinanlamayan ben
yok söyledikten sonra anladım zaten. baştan anlayamadım iyice çorba oldukSizin Dediğiniz Hırsız Olayını Devam Ettirdim Siz Hırsız Dediyseniz Bende Bi Siz Zekisiniz Hırsız Olmakla Dedim Örneğin
crack olayını çok engellemiyoruz diye bir şey söylemişlerdi ondan bahsettim öğrenci modunu bilmiyorum daha yeni gördümÇıkmıyor. Diyorsun ki öğrenciler kullanır diye pahalı diyorsun. Öğrenciye bedava veriyor zaten.