Dukeler
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
Göndermezler imkanı yok.Sahibindene 60-70 binden koysan şak diye satılır herhalde. Bize girmiş ama sana yarar umarım.![]()
Göndermezler imkanı yok.Sahibindene 60-70 binden koysan şak diye satılır herhalde. Bize girmiş ama sana yarar umarım.![]()
Ben ne isyan edeceğim ne şikayet edeceğim ama %0.01 şansı denemek istedim zaten kart ekstresi bugün kesildi 1 ayda iade ederler parayı.Fiyat hatasindan urun alip sonra urun gonderilmeyince isyan edip her yere sikayet eden tipler cok komik geliyor.
Göndermezler imkanı yok.
Sansini denemek lazim tabii hocam normal bu ama gelmedi diye aglayip sikayet edenlere lafim. Stok olsa bende sans denerdim.Ben ne isyan edeceğim ne şikayet edeceğim ama %0.01 şansı denemek istedim zaten kart ekstresi bugün kesildi 1 ayda iade ederler parayı.
Zannetmiyorum 50 tl verirlerSağlam bir hediye çeki verirler ama herhalde, şöyle 10-15 binlik.
Kupon vermeyeceklerini söylediler.Sağlam bir hediye çeki verirler ama herhalde, şöyle 10-15 binlik.
Fiyat hatası çok bariz olduğu için satıcı lehine karar çıkar boşuna başvurmasın kimse.Göndermezlerse THK'ya gidip kararı iptal ettiremez mi mesela?
aynen o şekilde oluyor Teknosada 6 aydır 1k param var hala iadesini bekliyorum-18k ya aldım holey
-18k gitti tv yi göndermiyonuz paramı iade edin 10 gündür para iade edilmedi.
Yaklasik 10 12 siparisimin hepsi iptal oldu 6 ay icerisinde. Bu ürünü gönderirlerse resmen moralim bozulur
içim gider erirSipariş takibinde. İlk olarak sipariş alındı yazıyordu. Sonra bir kademe ilerledi siparisiniz hazırlanıyor yazdı. Şimdi teslimata hazırlanıyor yazıyorGeliyor mu yoksa gelmekte olaann...