Ahahah harbili paketliyorlar gözden kaçmış olabilirŞaka maka bu geliyor mu ne oluyor? İptal et butonu da gitti cayma hakkı butonu geldiAlıntıyı görüntüle
Sen satmayacak mısın kullanacak mısın gelirse? Bende bu televizyonu izleyecek göz yok.Hahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
19bine seve seve alırımSen satmayacak mısın kullanacak mısın gelirse? Bende bu televizyonu izleyecek göz yok.
Hocam ben sıramı alabilir miyim o zaman?Hahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
bende sıradayımHahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
Abi valla tv nin gelme ihtimali bizim turu atlama ihtimalimizden daha yüksekHahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
Abi bana hediye eder misin fenerbahçeliyim 22 yıldır @Realhas the GreatHahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
formaya ben de talibimHahahaha harbiden bende de teslimat için alındı yazıyor ciddi ciddi geliyor galiba... Bugün turu atlarsak ve tv gelirse Fenerbahçeli bir kardeşime forma hediye edicem. Kaydedin maç sonrası yazarsınız![]()
Abi bana hediye eder misin fenerbahçeliyim 22 yıldır @Realhas the Great