🔥İndirim LG 8K Qned TV Alana Oled TV Hediye!

Sıfırdan ev dizen ve büyük bir evi olan maddiyat sahibi kişiler harici kimse için mantıklı değil bence

Amerikanya fiyatı 2.000 dolares. Resimden görüleceği gibi bugün itibariyle 77.648 tl. Yani 1 alana 3 bedava bile kurtarmayabilir.

Bedava verdiklerini söyledikleri ürünü bulamadım ama sanırım muadili aynı sitede 1.000 dolares. Bugün itibariyle 38.824 tl.

@Perfectshot06'ın bilgilendirmesini de belirtmeliyim. Verdiğim sitedeki fiyatlar ürünlerin vergisiz hali.

75QNED.webp

Ekler

• lgoled4k.webp
    lgoled4k.webp
    81.4 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
o kadar sıcak fırsat ki alan direkt yanıyor

Amerikanya fiyatı 2.000 dolares. Resimden görüleceği gibi bugün itibariyle 77.648 tl. Yani 1 alana 3 bedava bile kurtarmayabilir.

Bedava verdiklerini söyledikleri ürünü bulamadım ama sanırım muadili aynı sitede 1.000 dolares. Bugün itibariyle 38.824 tl.

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyatlar vergisiz fiyatı.
Bizde TV de vergi oranı yüzde 52 civarı.
Vergi ile 3200 dolara geliyor.
Onunda TL karşılığı 120 binlere denk.
Yanında verdikleri TV ise 1000 dolar desek vergi ile 1500 dolara gelir.
1500 dolar ise 58 bin civarina geliyor.
Zaten TV nin fiyatı da 65 binlerde.
İkisini de topladığımız zaman 178 bin yani bu TV nin fiyatını buluyoruz.

Bu fiyatlar vergisiz fiyatı.
Bizde TV de vergi oranı yüzde 52 civarı.
Vergi ile 3200 dolara geliyor.
Onunda TL karşılığı 120 binlere denk.
Yanında verdikleri TV ise 1000 dolar desek vergi ile 1500 dolara gelir.
1500 dolar ise 58 bin civarina geliyor.
Zaten TV nin fiyatı da 65 binlerde.
İkisini de topladığımız zaman 178 bin yani bu TV nin fiyatını buluyoruz.

Evet bu konuda haklısınız. Sadece yurtdışı fiyatı gibi olması gereken fiyatları bir lütuf gibi bunu alana bu bedava şeklinde sunmaları can sıkıcı.

Güzel ama 180 bine TV alan adamın sıcak fırsat kovalamamasi lazim
Yurtta kaldığım dönem ihtiyacım olduğu için 2.el alış veriş sitesine beyaz PSP mi uygun fiyattan koymuştum, biri bir pazarlık yaptı dedim heralde ihtiyaç sahibi bende tamam dedim hatta o kadar pazarlığa birde temiz değil mi falan diyede sordu, ihtiyacım olmasa satmazdım heralde, adam lüks bir mercedesle çıktı geldi oo gerçekten temizmiş dedi aldı gitti :) senelerdir 2.el satıştan sonra anladım ki genelde zengin pintiler daha çok pazarlık yapıyor gibi,ha bazısıda var pazarlık payı diye bariz bir rakam koyuyorsun 12200 mesela ama hiç bir şey demeden alıp geçiyor.

4k yeni yeni oturuyor ki hala medyaların ezici çoğunluğu full HD. 8k'nın standart olması en az 5, büyük olasılıkla 10 yıl alır. Gereksiz bir harcama olur bence. Ama kişinin kendi keyfi tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,688
Üyeler
174,420
Son üye
Emree2107
Geri