Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

The Batman

80+ Silver
merhaba, bende 3 gün önce 13.800 civarına amazondan aldım bu monitörü ve ölü piksel ışık sızması vardı. iade edecektim zaten ve buradan tekrar alacağım. iade nedenime beğenmedim veya vazgeçtim gibi bir şey mi seçmeliyim yoksa ölü piksel ışık sızması var gibi bir şey mi?
bende 3 gün önce aldım iade ölü piksel yada sızma yok taksitle almadıgım için aide etmeyecegim aynı fiyata geliyor ürün kusurlu geldi demek daha mantıklı olur

UEngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin
bende 3 gün önce aldım iade ölü piksel yada sızma yok taksitle almadıgım için aide etmeyecegim aynı fiyata geliyor ürün kusurlu geldi demek daha mantıklı olur
ben de onu seçmiştim sabah ama ayrıntı istiyordu, oraya mecbur ölü piksel ve ışık sızması var yazmıştım. iptal edip tekrar iade talebi açmayı düşünmüştüm sorun çıkarsa.

Traylor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
uğur ö.
kullanmıyorum ama daha iyi olduğunu biliyorum çünkü bilgi birikimim buna yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığın kaynakta bile farklı panel kullanıldığı yazıyorken olayı sadece yenileme hızına indirgeyebilecek kadar basit düşünmeni anlamlandıramadım
panel farkının getirdiği özelliklere baktığında farklı ne görüyorsun HZ dışında ? onun dışında kalan tüm beceriler aynı. panel üreticisi farklı olunca eskisinden 100 kat daha iyi bir ürün mü oluyor ? bilgi birikiminle iki panel arasındaki teknik deytayları anlatırsanız biz de aydınlanmış oluruz.

The Batman

80+ Silver
amazon iadede sıkıntı çıkarmıyor
1725791160862.png

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki

xebec

80+
Arkadaşlar çok önemli bir sorum var. Dün bu monitörü sipariş ettim 14.000tl 6taksitle
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVPDL6XT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Ancak konudaki monitörü yeni gördüm ve bu iki monitör arasında kaldım. Sizlerden ricam hangisi en mantıklı seçim olur yönlendirebilir misiniz?
6900xt ve 5800x3d kullanmaktayım, ramlerim c14 3800

Ürün 2K 260 hz IPS ve pivotlu. Senin ürün 144 hz 4k. 4k oyunlarda 6900 xt ile nasıl iyi ayarlarda 144 fps alacaksın merak ediyorum?

2k'ya geçseniz bile ultra ayarlarda 144 fps alamayabilirsiniz, ancak bu monitor cs2 gibi oyunlar için birebir. Ne yapacağınıza iyi karar verin. Bu monitör ile ne yapmak istiyorsunuz.

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yarkın Evyapan
Ürün 2K 260 hz IPS ve pivotlu. Senin ürün 144 hz 4k. 4k oyunlarda 6900 xt ile nasıl iyi ayarlarda 144 fps alacaksın merak ediyorum?

2k'ya geçseniz bile ultra ayarlarda 144 hz alamayabilirsiniz, ancak bu monitor cs2 gibi oyunlar için birebir. Ne yapacağınıza iyi karar verin. Bu monitör ile ne yapmak istiyorsunuz.
Hocam yorum için teşekkür ederim öncelikle. Şuan hali hazırda 2k 170hz Acer marka ips bir monitör kullanıyorum. Fps konusunda güzel overclock yaptığım için sıkıntı yaşamıyorum buna warzone da dahil (170 altına düşmüyorum yani). Ancak samsungun 144hz 4k olan monitörü de takibimdeydi ve güzel indirim gördüğü için dün sipariş ettim. Aynı zamanda da smart tv özelliği de bulunuyor ve ips panel bu da. Ancak 2k 260Hz , ips ve diger renk özellikleri kafamı cidden karıştırmış durumda. İkisi arasında kaldım o yüzden.

Not: 4k 120-144 hz sabit alacağımı düşünüyorum bu sistemim ve overclock ayarlarım ile.

Miksodro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkan Karaca
Herkesin yorumunu tek tek okudum ve diğer satılan sitelerdeki yorumlara bakarak aldım bakalım.
Umarım memnun kalırım teşekkürler 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Herkesin yorumunu tek tek okudum ve diğer satılan sitelerdeki yorumlara bakarak aldım bakalım.
Umarım memnun kalırım teşekkürler 👍
Hayırlı olsun çok memnun kalacaksınız, hikayeli oyunlarda HDR açmayı unutmayın, benim aldıktan bir kaç ay sonra aklıma gelmişti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom