Neler Yeni

🔥İndirim KOŞŞ ASUS VG27AQML1A 11499 TL 2K 260HZ Geri Ödemeyle 10850 TL

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Beyler alınır mı ? kara cuma beklenmeli mi ? peşin fiyatına 6 taksit vardı gaminggen de kaldırmıslar bilemedim ? birde adaptörsüz keske adaptörlü olsaymıs

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Beyler alınır mı ? kara cuma beklenmeli mi ? peşin fiyatına 6 taksit vardı gaminggen de kaldırmıslar bilemedim ? birde adaptörsüz keske adaptörlü olsaymıs
adaptörsüz olması avantaj aslında monitörün icine gömülü oluyor yer kaplamıyor taksit de diğer platformlarda vardır belki baktınız mı?

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
adaptörsüz olması avantaj aslında monitörün icine gömülü oluyor yer kaplamıyor taksit de diğer platformlarda vardır belki baktınız mı?
bilmiyorum baktımta göremedim bilinmedik bir satıcıdan almak istemiyorum size zahmet bir bakma sansınız var mı ? peki kara cuma beklenmeli mi sizce ? çok bir şey kalmadı zaten ama bilmiyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2K 260HZ'yi yaklaşık 11K'ya görmek güzel darısı 2K 360 ve 500Hz'lerin başına.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
bilmiyorum baktımta göremedim bilinmedik bir satıcıdan almak istemiyorum size zahmet bir bakma sansınız var mı ? peki kara cuma beklenmeli mi sizce ? çok bir şey kalmadı zaten ama bilmiyorum.
Sizin sistem neydi bu arada

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Sepetist satıcısından n11den alırsanız 12kya geliyor 5e boluyorsunuz ama güvenilir mi bilmiyorum

xebec

80+
Hocam yorum için teşekkür ederim öncelikle. Şuan hali hazırda 2k 170hz Acer marka ips bir monitör kullanıyorum. Fps konusunda güzel overclock yaptığım için sıkıntı yaşamıyorum buna warzone da dahil (170 altına düşmüyorum yani). Ancak samsungun 144hz 4k olan monitörü de takibimdeydi ve güzel indirim gördüğü için dün sipariş ettim. Aynı zamanda da smart tv özelliği de bulunuyor ve ips panel bu da. Ancak 2k 260Hz , ips ve diger renk özellikleri kafamı cidden karıştırmış durumda. İkisi arasında kaldım o yüzden.

Not: 4k 120-144 hz sabit alacağımı düşünüyorum bu sistemim ve overclock ayarlarım ile.

Cs2 gibi oyunlar oynuyorsanız 260 hz olan monitoru almanız daha makul. Yoksa 4k da devam edin ama zamanla 4k performansınız düser kalite ayarlarını düşürmek zorunda kalırsınız zevk alamazsınız. Bana kalırsa iyi ayarlarda 2k oynamak daha mantıklı.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238