Yardım Koşu bandı önerir misiniz

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalar. Eğim ayarlanabilen saglam kosu bandi önerir misiniz
Aradığım özellikler:

Sağlam ve uzun ömürlü olması, herhangi bir sorun çıktığında rahatça iade edebileceğim bir marka/mağaza,garanti desteği, çok ses çıkarmayan, aynı zamanda fazla
yer kaplamayan (mümkünse katlanabilir) bir model tercih ederim.
Bütçe 7k-10k

İstediğiniz bütçedeki ürünlerin sadece adı koşu bandı. Uygulamada yürüyüş bandından fazlası değil ve eğim ayarı diye bir şey yok. Çalışma süreleri kısıtlı. Örneğin 45 dakika çalıştıktan sonra kapatmanız gerekiyor. Bazı kullanıcı yorumlarında bandın oynama yaptığı belirtilmiş.

İstediğiniz bütçedeki ürünlerin sadece adı koşu bandı. Uygulamada yürüyüş bandından fazlası değil ve eğim ayarı diye bir şey yok. Çalışma süreleri kısıtlı. Örneğin 45 dakika çalıştıktan sonra kapatmanız gerekiyor. Bazı kullanıcı yorumlarında bandın oynama yaptığı belirtilmiş.
2. El almak mantikli mi peki

2. El almak mantikli mi peki
Hemen bende Voit koşu bandı var, rampa yapıyor/eğit veriyor istediğiniz gibi, katlanabiliyor. Bu marka ile elimden iki koşu bandı geçti hepsi 5 yıldan fazla sürdü bu son aldığımız üzerinden... 7-8 yıl geçti belki daha fazla. İkinci el almışız annem almıştı. Mantıken her üründe olduğu gibi değişeni yoksa-sıfırdan farksız bir ürün ise ikinci el alınabilir, servisi ise kimi arıyoruz bilmiyorum ama Ankaradayız, arıyoruz geliyor bakıyor,(ses fln geliyorsa) iletişimi kolay. Tabii bu işle tamamen ben ilgilenmediğim için ne kadar doğruyu yansıtır bilemem. Ben sadece kullandım yıllardır benle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri