🔥İndirim KOŞUNN!!! Vodafone Yeni Uygun Tarife 20GB 208 TL, 30GB 293 TL,60GB 392 TL

Fiyatları neye güvenip Turkcell'e bu kadar yakın tutuyor bunlar İstanbul'un en işlek caddelerinde dahi Turkcell ile arasında minimum 2x hız farkı var. Şahsen önermem
ne lisemde çekti ne evimde çekiyor adam akıllı nede üniversitemde çekiyor İstanbulun göbeğinde yaşıyorum birde

ne lisemde çekti ne evimde çekiyor adam akıllı nede üniversitemde çekiyor İstanbulun göbeğinde yaşıyorum birde
Gabar dağına gitsek çeker merkezde çekmez komedi gibi bir operatör

40 GB+2000 DK+ 250 SMS Sınırsız Sosyal Medya Face-insta-X-youtube-wp sınırsız 368 den kullanıyorum pek bir avantaj göremedim 0 avantaj :)

60gb 420 liraya yeni geçtim rezillikten başka bir şey değil

vod dan trcell e geçmeyi düşünüyorum (web üzerinden) grçiş için ne masraflar isteniyor paket tutarının(faturalı) dışında?
Numara taşıma ücretsiz ek masrafı olmaz. Her operatörde tarife ücretine ek devlete telsiz kullanım ücreti ödersin o da 20 küsür TL şuan.

Ben daha 3-4 gün önce vodofone’dan Turkcell’e geçtim Faturasız kullanıyorum numara taşıdığım için yeni sim kartımda bedavaya geldi ve Turkcell’de de
20GB,1000DK’y Sadece 175TL Ödedim yani Turkcell hem daha iyi hemde bu kampanya Turkcell’de daha ucuz

Ne şirketimde ne evimde ne de bu iki lokasyon arasındaki yolda doğru dürüst çekmiyor. Şirket hattım Vodafone, iş yerinde hız testi yapıyorum 5Mpbs çıkıyor. Şahsi telefonumdan Turkcell ile hız testi yapıyorum 75Mbps. Evde de Vodafone 20Mbps civarı Turkcell 150Mbps. Kısacası isterse 200 liraya 200GB versin çekmedikten sonra hiç bir anlamı yok arkadaşlar. Uygun diye geçip sinir krizine girme ihtimaliniz var. İmkanınız varsa en çok vakit geçirdiğiniz lokasyonlarda Vodafone kullanan kişilerden hız testi yapın ona göre geçin derim.

Dostlar vodafone freezone veya turkcel gnç önerir misiniz?

1-2 ay önce Turkcell'den Vodafone geçtiğimde Turkcell bana güzel bir güle güle borcu takmıştı 600 lira. Kalan gününüzü ve cayma bedelinizi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenin. Bir de internette yazanlarda genelde İstanbul dışında oluyor kampanya Vodafone'da. Ona da bir göz atın.
Türktelekomda aşım yaptım 750 cayma 525 fatura 1250de türktelekom çakacak geçersem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,693
Üyeler
184,480
Son üye
hkn16954
Geri