Kötü anılarınız...

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu :D

Geçen yine Kaan diye Bi üyeyi frenledim sinirlenmesin diye. Buda böyle bir anımdır

Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu :D
Demirde sallanıyordum babam geldi ''oglum orada sallanma bir yerini kırarsın'' dedi ve arkasını döndü yere düşüp kolumu kırdım,apartmanda yarışıyorduk ve sevdigim kızda vardı bende koşarken bir anda o kapıyı açmasın diye cama yumruk atmıştım açılmıştı ve kolum kesilmişti,sonra yere bi yapıştım burnum çatladı 3 tanesini yazmış olayım.

Demirde sallanıyordum babam geldi ''oglum orada sallanma bir yerini kırarsın'' dedi ve arkasını döndü yere düşüp kolumu kırdım,apartmanda yarışıyorduk ve sevdigim kızda vardı bende koşarken bir anda o kapıyı açmasın diye cama yumruk atmıştım açılmıştı ve kolum kesilmişti,sonra yere bi yapıştım burnum çatladı 3 tanesini yazmış olayım.
O ne lan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Ajan mısın sen? Dış mihraklarsın kesin bilgi çalıyon bizden!!!

kardeşim burası dertleşme forumu değil yardımlaşma forumu böyle gereksiz konuları açarak diğer insanlarında konularının önüne geçiyorsunuz yapmayın

Bence @KaanCK hocamız bir ajan. Ck'da illuminati gibi bir örgüt. Nickname o yüzden böyle.

Geri