Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu
Anlatsın herkes. İstersek sayarız. Paylaşmak iyidir.Valla herkesin birsürü kötü anısı vardır saysay bitmez.
Senin var galibaValla herkesin birsürü kötü anısı vardır saysay bitmez.
Var o kesin ama hiç hatırlayamıyorum.Anlatsın herkes. İstersek sayarız. Paylaşmak iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin var galiba
Hangi mesaj oGeçen yine Kaan diye Bi üyeyi frenledim sinirlenmesin diye. Buda böyle bir anımdır
Demirde sallanıyordum babam geldi ''oglum orada sallanma bir yerini kırarsın'' dedi ve arkasını döndü yere düşüp kolumu kırdım,apartmanda yarışıyorduk ve sevdigim kızda vardı bende koşarken bir anda o kapıyı açmasın diye cama yumruk atmıştım açılmıştı ve kolum kesilmişti,sonra yere bi yapıştım burnum çatladı 3 tanesini yazmış olayım.Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu
O ne lanDemirde sallanıyordum babam geldi ''oglum orada sallanma bir yerini kırarsın'' dedi ve arkasını döndü yere düşüp kolumu kırdım,apartmanda yarışıyorduk ve sevdigim kızda vardı bende koşarken bir anda o kapıyı açmasın diye cama yumruk atmıştım açılmıştı ve kolum kesilmişti,sonra yere bi yapıştım burnum çatladı 3 tanesini yazmış olayım.
?Dogmak malesef
Ajan mısın sen? Dış mihraklarsın kesin bilgi çalıyon bizden!!!Kötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu
kardeşim burası dertleşme forumu değil yardımlaşma forumu böyle gereksiz konuları açarak diğer insanlarında konularının önüne geçiyorsunuz yapmayınKötü kötü anılarınızı bu konu altında topluyoruz. İnşallah Whatsapp sebebiyle silinmez konu