Neler Yeni

Kötü karne aileye nasıl verilir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle oldu bende bilmiyorum içimde korku var değişik hissediyorum yeni bir okuldayım ve ağır geldi bir tık. 2. Dönem o derslerden 60 70 almamda muamma olduğu için kalmamda an meselesi. Nasıl bir yol izlemeliyim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Muhammed efe
Dostlar 3 zayıfım var, ilk defa zayıf getirdiğim bir dönem oldu çok kötü geçti maalesef. Babamın en önem verdiği kimya fizik ve matematik den kaldım mat 30 fizik 40 kimya 35 geçirmeleri çok zor ihtimal. İlk sınavlarımda 60 70 olupta ikincide 10 olanda var. Çalıştım iyi geçti gibi ama niye böyle oldu bende bilmiyorum içimde korku var değişik hissediyorum yeni bir okuldayım ve ağır geldi bir tık. 2. Dönem o derslerden 60 70 almamda muamma olduğu için kalmamda an meselesi. Nasıl bir yol izlemeliyim
Alışma sürecim düzeltirim de.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Üzgün olduğunu daha çok gayret göstereceğini elinden geleni yapacağına söz vereceğini içeren önden bir konuşma yap sonra karneni ver umarım evdeki halı desenlidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Yuzarsef
Ağlayarak ver en fazla bağırırlar ağlamadan gidersen dayak ihtimalin artar. Anlayışlı bir ailen var ise de çalıştım ama olmadı bir sonrakine daha çok çalışacağım de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Suleyman
geçirirler zaten öğretmenler büyük ihtimalle ayrıca aile içi durumun nasıldır bilmem ama aşırı sıkıntı edeceklerse kırık notlarını düzeltirim falan de gec sıkıntı cıkmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
bedirhan
düzeltilmiyecek bir şey olmadığına ikna et 2.ci dönem düzelticeğini söyle başka birşeyde söyleyemezsin zaten :D
bahane istiyorsan sözlüler yüzünden düşük olduğunu söykeyebilirsin
ayrıca 3 zayıf bence normal ben ilk sınavlarda 11 zayıftan 2. sınavlarda 3 zayıfa indirdim düzeltmek performans ödevleri çok önemli ayrıca düşük olduğun dersler için hocalardan proje ödevleri isteyebilirsin başka bir şey kalmadı geriye
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçirirler zaten öğretmenler büyük ihtimalle ayrıca aile içi durumun nasıldır bilmem ama aşırı sıkıntı edeceklerse kırık notlarını düzeltirim falan de gec sıkıntı cıkmaz
geçirmiyorlar nerden bildiğimi sorabilirsin geçen sene 49da bıraktı matematikçi sınıf tekrarına geldim :D
hocalar geçirir diye rahat tavırlar alınca sınıfta kaldım hocalara güvenmeden kendin geçmeye bak

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
Mehmet Aslan
o halının tadına bakılacak kardeşim :kekw:

MufasaBoss

80+ Bronze
Max Dayak Yersin Hiç Bişe Olmaz Ben Olsam Baba Yıllaca İyi Notlar Getirdim Bu Seferlik Böyle Oldu Dersin Baban Yumuşar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
Ağlayarak ver en fazla bağırırlar ağlamadan gidersen dayak ihtimalin artar. Anlayışlı bir ailen var ise de çalıştım ama olmadı bir sonrakine daha çok çalışacağım de.
Yani pek anlayışlı değiller

Max Dayak Yersin Hiç Bişe Olmaz Ben Olsam Baba Yıllaca İyi Notlar Getirdim Bu Seferlik Böyle Oldu Dersin Baban Yumuşar
Keşke dayak yesem uzun süreli sözlü dayak mahvediyor

o halının tadına bakılacak kardeşim :kekw:
Çare yok

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Donald
kardeşim gidiyosun veriyosun sonra bi nashit cart curt bağıranma vs. falan geçiyor sonra bakıyorsun halıya ulan desenleri ne güzelmiş nerden aldık hesabı falan filan bakıyosun sonra baba otoya bağlıyor bi yerden sonra dinlemediğni fark edince susuyo.

sonra gidiyosun 3 güne her şey normale döner sıkma canını

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
düzeltilmiyecek bir şey olmadığına ikna et 2.ci dönem düzelticeğini söyle başka birşeyde söyleyemezsin zaten :D
bahane istiyorsan sözlüler yüzünden düşük olduğunu söykeyebilirsin
ayrıca 3 zayıf bence normal ben ilk sınavlarda 11 zayıftan 2. sınavlarda 3 zayıfa indirdim düzeltmek performans ödevleri çok önemli ayrıca düşük olduğun dersler için hocalardan proje ödevleri isteyebilirsin başka bir şey kalmadı geriye

geçirmiyorlar nerden bildiğimi sorabilirsin geçen sene 49da bıraktı matematikçi sınıf tekrarına geldim :D
hocalar geçirir diye rahat tavırlar alınca sınıfta kaldım hocalara güvenmeden kendin geçmeye bak
2. Dönem geçeceğime ve hatamı bildiğime dair özlü bir konuşma yapmam gerekecek:D

kardeşim gidiyosun veriyosun sonra bi nashit cart curt bağıranma vs. falan geçiyor sonra bakıyorsun halıya ulan desenleri ne güzelmiş nerden aldık hesabı falan filan bakıyosun sonra baba otoya bağlıyor bi yerden sonra dinlemediğni fark edince susuyo.

sonra gidiyosun 3 güne her şey normale döner sıkma canını
İşte dayak yesek koymaz. Ama o sözlü dayak varya haftalar süren yerle bir ediyor

MufasaBoss

80+ Bronze
Yani pek anlayışlı değiller

Keşke dayak yesem uzun süreli sözlü dayak mahvediyor

Çare yok
Salla Geç Knk Ya 9 Aldım Bayağı Şey Dedilerde Umrumda Değil Kişisel Sorun Seninki Takmıcan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom