ULTIMA-DUAL5060 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-DUAL5060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Ddr4 için bu parayı vermeyin. Her cuma olduğu gibi bu akşam da incehesapta gaming gecesinde hazır sistemler olacaktır, onlara bakabilirsiniz. Ek olarak vatanda gece indirimlerinde güzel hazır sistemler olabiliyor. Bir de Kasım indirimleri geliyor, onu da değerlendirebilirsiniz.Valorant cs gibi oyunlar oynuyorum ve yayın yapmak istiyorum güzel yayın ve akıcı oyun oynayabilir miyim![]()
ULTIMA-DUAL5060 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-DUAL5060 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Kasım indirimlerini bekliyorum pubg ve cs için 35 liraya güzel bir şey düşürebilirim umuduylaDdr4 için bu parayı vermeyin. Her cuma olduğu gibi bu akşam da incehesapta gaming gecesinde hazır sistemler olacaktır, onlara bakabilirsiniz. Ek olarak vatanda gece indirimlerinde güzel hazır sistemler olabiliyor. Bir de Kasım indirimleri geliyor, onu da değerlendirebilirsiniz.