Koyduğum sistem alınır mı

Hocam ince hesapta 33-34 bandında 9060xt 16 gb kasalar var bütçeyi çok az arttırarak hatta bu akşam gaming gecesinde bu sistemin fiyatına o modelleri alabilirsiniz çok daha güzel seçim olur

32kya ddr4 pek mantıklı degil sanki
35 bandına ddr5 sistemlere bakılmalı 9060xt sistemler var
parca parca toplayabilirsen 16kya satıyor bunu aksamları vatan böyle böyle uyguna taksitli olur

Valorant cs gibi oyunlar oynuyorum ve yayın yapmak istiyorum güzel yayın ve akıcı oyun oynayabilir miyim
Ddr4 için bu parayı vermeyin. Her cuma olduğu gibi bu akşam da incehesapta gaming gecesinde hazır sistemler olacaktır, onlara bakabilirsiniz. Ek olarak vatanda gece indirimlerinde güzel hazır sistemler olabiliyor. Bir de Kasım indirimleri geliyor, onu da değerlendirebilirsiniz.

Ddr4 için bu parayı vermeyin. Her cuma olduğu gibi bu akşam da incehesapta gaming gecesinde hazır sistemler olacaktır, onlara bakabilirsiniz. Ek olarak vatanda gece indirimlerinde güzel hazır sistemler olabiliyor. Bir de Kasım indirimleri geliyor, onu da değerlendirebilirsiniz.
Kasım indirimlerini bekliyorum pubg ve cs için 35 liraya güzel bir şey düşürebilirim umuduyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri