Fazla kısıtlanmaya gerek yok benceHayatım boyunca hiç bir sınavı ciddiye almamışımdır. Sadece üniversite sınavında kursa falan gidip deli gibi soru çözmüştüm. Onun dışında yok bilgisayar kaldır, yok başka şeyler yap falan hiç uğraşmadım. O yüzden de bir yere atanamadım.![]()
Öyle zaman harcadığım pek bir şey yok. Yapacak aktivite bulamıyorum.Cevap belli . En çok neye zaman harcıyorsan onlari rafa kaldıracaksın. Böylece derslere daha fazla zaman ayırırsın.
Selam gençler
Seneye olacak önlisans kpss için çalışıyorum. Kpss çalıştığınız sene yapma dediğiniz veya bırak dediğiniz şeyler nelerdir?
Knk 80 hedefimKaç puan hedefliyorsun?
Knk 80 hedefim
Yemek yerken haritalı tarih videoları izle sarıyor. Ben orta son ve lise başta izliyordum baya öylesine ortaöğretim kpss girdim 79 yaptım hiç çalışmadan.Selam gençler
Seneye olacak önlisans kpss için çalışıyorum. Kpss çalıştığınız sene yapma dediğiniz veya bırak dediğiniz şeyler nelerdir?
Hocam max 100 değilmi 80 le nasil zor oluyor bende seneye gircem ama calismaya başlamadım dahada aklima jandarma veya polislik var80 puanlar bir yere yerleşmen zor.
Max 100 ama 100 almak için kitabı yalayıp yutup yatmadan sınava çalışmak gerekiyor.Hocam max 100 değilmi 80 le nasil zor oluyor bende seneye gircem ama calismaya başlamadım dahada aklima jandarma veya polislik var
Ben iki kez Ekpss'ye girdim, barajı geçmeme rağmen kazanamadım sınavı çünkü siz baraja bakmayacaksınız,yüksek puana bakacaksınız genellikle atanan kişiler 90 ve üstü alıyor.Max 100 ama 100 almak için kitabı yalayıp yutup yatmadan sınava çalışmak gerekiyor.
Polislik 65le almıyor muydu sanki sınır 65 diye biliyorum