Kpss senesi bıraktığınız şeyler

XaloSOY

80+
Reaksiyon skoru
24
Selam gençler
Seneye olacak önlisans kpss için çalışıyorum. Kpss çalıştığınız sene yapma dediğiniz veya bırak dediğiniz şeyler nelerdir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ayrıca bunu yap dediğiniz aktivitelerde olabilir

Hayatım boyunca hiç bir sınavı ciddiye almamışımdır. Sadece üniversite sınavında kursa falan gidip deli gibi soru çözmüştüm. Onun dışında yok bilgisayar kaldır, yok başka şeyler yap falan hiç uğraşmadım. O yüzden de bir yere atanamadım. 🤦‍♂️

Cevap belli . En çok neye zaman harcıyorsan onlari rafa kaldıracaksın. Böylece derslere daha fazla zaman ayırırsın.

Hayatım boyunca hiç bir sınavı ciddiye almamışımdır. Sadece üniversite sınavında kursa falan gidip deli gibi soru çözmüştüm. Onun dışında yok bilgisayar kaldır, yok başka şeyler yap falan hiç uğraşmadım. O yüzden de bir yere atanamadım. 🤦‍♂️
Fazla kısıtlanmaya gerek yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap belli . En çok neye zaman harcıyorsan onlari rafa kaldıracaksın. Böylece derslere daha fazla zaman ayırırsın.
Öyle zaman harcadığım pek bir şey yok. Yapacak aktivite bulamıyorum.

Selam gençler
Seneye olacak önlisans kpss için çalışıyorum. Kpss çalıştığınız sene yapma dediğiniz veya bırak dediğiniz şeyler nelerdir?

Kaç puan hedefliyorsun?

Bölümüm en son 82 ile kapatmış.
Seneye puanlar düşerse yerleşebilirim.
Tabi 80 puan sınır benim için yani 80in üstü olsa iyi olur bence.

Selam gençler
Yemek yerken haritalı tarih videoları izle sarıyor. Ben orta son ve lise başta izliyordum baya öylesine ortaöğretim kpss girdim 79 yaptım hiç çalışmadan.

Hocam max 100 değilmi 80 le nasil zor oluyor bende seneye gircem ama calismaya başlamadım dahada aklima jandarma veya polislik var
Max 100 ama 100 almak için kitabı yalayıp yutup yatmadan sınava çalışmak gerekiyor.
Polislik 65le almıyor muydu sanki sınır 65 diye biliyorum.

Max 100 ama 100 almak için kitabı yalayıp yutup yatmadan sınava çalışmak gerekiyor.
Polislik 65le almıyor muydu sanki sınır 65 diye biliyorum
Ben iki kez Ekpss'ye girdim, barajı geçmeme rağmen kazanamadım sınavı çünkü siz baraja bakmayacaksınız,yüksek puana bakacaksınız genellikle atanan kişiler 90 ve üstü alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,848
Üyeler
187,105
Son üye
mhmt134
Geri