Arkadaşlar merhaba acil krampon tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim…
Şimdi öncelikle etrafımdaki insanlar dan arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile Adidas krampon konusunda daha iyi yorumunu çok alıyorum, ben de tamam Adidas alayım dedim ve şu modelleri buldum
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Bunları buldum halısaha da hafta da bir en fazla iki kere maç yapıyorum, sağlam olsun bir daha da para vermeyeyim diyorum malum fiyatlar çok uçuk lütfen yardımcı olun hangi kramponu almalıyım gerçekten bilmiyorum…
En fazla 1700tl limitim var, ayağım taraklı değil şunu da eklemek istiyorum
ty.gl
Bu krampon da şu hataları gördüm
Şimdi öncelikle etrafımdaki insanlar dan arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile Adidas krampon konusunda daha iyi yorumunu çok alıyorum, ben de tamam Adidas alayım dedim ve şu modelleri buldum

adidas Mavi - Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı Gw8456 X 22.3 Fg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
adidas Mavi - Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı Gw8456 X 22.3 Fg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

adidas Krampon Gv9856 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
adidas Krampon Gv9856 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

adidas Predator Edge.4 Fxg Erkek Krampon Gw0991 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
adidas Predator Edge.4 Fxg Erkek Krampon Gw0991 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bunları buldum halısaha da hafta da bir en fazla iki kere maç yapıyorum, sağlam olsun bir daha da para vermeyeyim diyorum malum fiyatlar çok uçuk lütfen yardımcı olun hangi kramponu almalıyım gerçekten bilmiyorum…
En fazla 1700tl limitim var, ayağım taraklı değil şunu da eklemek istiyorum

adidas Mavi - Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı Gw8456 X 22.3 Fg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
adidas Mavi - Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı Gw8456 X 22.3 Fg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.