Kreatin'in yanına ne alınmalı ?

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,164
Tam bir aydır düzenli haftada 6 gün, 1 gün mola şeklinde full body spor yapıyorum. Full Body'i bitirdim ve bölgesele geçeceğim. Bunun yanında alttaki HIQ'nun Kreatinini aldım muhtemelen yarın gelir.

B0672F54-B273-459F-89F5-2A12965EFDF2.jpeg

Ancak yanına BCAA'mı yoksa Gainer'mi alsam emin olamadım. Sizce hangisi daha iyi olur ? Bana BCAA daha iyi olur gibi geliyor yaptığım araştırmalara göre.

gainer kanki bcaa boş iş para yedirmek için uydurmuşlar

gainer kanki bcaa boş iş para yedirmek için uydurmuşlar
Hocam Macfit'de bazı kişilere soruyorum vücudu sağlam olanlara vb. genel de Kreatin'in yaninda BCAA kullaniyorlar o yüzden Gainer dan biraz daha Cazip geliyor

Gerçekten gördüğüm en gereksiz supplement.
Yani Gainerr daha mı etkili olur kreatin ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gainer'ı da HIQ'dan alayım mı ya da önerdiğiniz bir marka var mıdır HIQ gibi kaliteli olan @soul @egeege02

Ekler

• DF9F3491-9EB4-4179-8961-ACA7E8760835.png
    DF9F3491-9EB4-4179-8961-ACA7E8760835.png
    819.2 KB · Hit: 37
Etkili olur mu bilmem ama ikisinden birini seçecek olsam gainer alırdım.
Eğer gainer şart değilse arginine zing alırdım.

gainer'ı da HIQ'dan alayım mı ya da önerdiğiniz bir marka var mıdır HIQ gibi kaliteli olan @soul @egeege02
Alabilirsin.

Etkili olur mu bilmem ama ikisinden birini seçecek olsam gainer alırdım.
Eğer gainer şart değilse arginine zing alırdım.

Alabilirsin.
bunu diyorsunuz sanirim bu Gainer'dan daha mi iyi olur ?

aslinda degerlerine baktimda Gainer almak daha mantikli gibi Arginine göre, tesekkurler beyler Gainer'i aliyorum

Ekler

• E0298704-BB58-422B-8969-6778176B3D97.png
    E0298704-BB58-422B-8969-6778176B3D97.png
    563.1 KB · Hit: 38
Hocam Macfit'de bazı kişilere soruyorum vücudu sağlam olanlara vb. genel de Kreatin'in yaninda BCAA kullaniyorlar o yüzden Gainer dan biraz daha Cazip geliyor
kankam genelde 2-3 yıldır ağırlık kaldırıyorum bu genelde vücudu iyi olan tipler* kürde olduğu için ve genelde komisyon usulü çalıştıklarından takviye gıdaları çok güzelliyolar ama gereksiz aslında gainer ve creatin yeterli bence

Tam bir aydır düzenli haftada 6 gün, 1 gün mola şeklinde full body spor yapıyorum. Full Body'i bitirdim ve bölgesele geçeceğim. Bunun yanında alttaki HIQ'nun Kreatinini aldım muhtemelen yarın gelir.

Alıntıyı görüntüle

Ancak yanına BCAA'mı yoksa Gainer'mi alsam emin olamadım. Sizce hangisi daha iyi olur ? Bana BCAA daha iyi olur gibi geliyor yaptığım araştırmalara göre.
gainer dediğin şey karbonhidrat pirinçten patatesten almak varken onun için niye para vereceksin ? bcaa alman daha mantıklı olur etkilerini araştırabilirsin ben kullanıyorum işe yarıyor

Kreatin tek başına bulk için yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer çok zayıfsan gainer tercih edilebilir.
L-arginine zing; Uyku kalitesini artıyor. İçinde vitamin takviyesi var, testesteron hormonunu artırıyor ne kadar doğru onu bilemem.

Yani ben olsam kesinlikle kreatin+L-arginine zing ikilisini alırdım. Bide yanına Multi vitamin. Miss

Bcaa gereksiz bir supplement, gainer al kütle koymaya devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri