Stok gelecek ya. İlk satış ucuz olabilir.Şu an bile baktım 13 15k civarında. 3060 ı o fiyatlara bulmak imkansız gibi.
kredi ile bu işe girme mesela kartlar bozuldu ne yapacaksın veya etherium düştüArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.
18 bin TL çeksem geri ödemesi 19900TL
Aylık ödemesi 1500 civarı.
3 tane rx580 ekran kartı alsam. 6.000x3 18 bin yapar.
Bu kartlar kendini öder diye düşünüyorum.
Sizce böyle yapmam mantıklı mı. Yada daha farklı fikirleriniz varmı.? @baltazar @RevDeisDou @cfranko
mining yapılan kartların garantisi devre dışı oluyorBen bir yatırım tavsiyesi veren kişi, yatırım danışmanı vs. değilim. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Kendi düşüncelerimdir.
Risk almadan para arttırılmıyor, kazanılmıyor. Bunu hep söylerim. (Kendi kendime.)
Kartları sıfır almak istiyorsunuz. Haliyle kartların X yıl garantisi olacak bu bir avantaj.
Kartların kendini amorti ekmesi vs. ne kadar sürer bilmiyorum. Olurda ETH fiyatı düştü, kartları 2. el olarak satmak isteseniz zararınız ne olur onuda hesap edin.
Kripto dünyasına 'borçla, kredi ile' adım atmanız önerilmez. Alacağınız risk sizindir, başarılar.
Fan arızası kolay iş, doğru sıcaklıklarda çalışırsa herhangi sorun çıkartmaz yüksek ihtimal.1 sene dayanabileceklerini zannetmiyorum, 6-7 ayda fan arızaları falan başlıyor.
Bir ispatınız, kanıtınız, dayanağınız varsa görmek isterim.kredi ile bu işe girme mesela kartlar bozuldu ne yapacaksın veya etherium düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
mining yapılan kartların garantisi devre dışı oluyor
Haksızsın 1 sene boyunca bu dönemdeki kazancın garantisimi var.Uzun sürer derken 1 seneye kalmaz kendini ödetir üstadım. Haksız mıyım
Değmez benceArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.
18 bin TL çeksem geri ödemesi 19900TL
Aylık ödemesi 1500 civarı.
3 tane rx580 ekran kartı alsam. 6.000x3 18 bin yapar.
Bu kartlar kendini öder diye düşünüyorum.
Sizce böyle yapmam mantıklı mı. Yada daha farklı fikirleriniz varmı.? @baltazar @RevDeisDou @cfranko
Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com açıklamada ne yazıyor bakBir ispatınız, kanıtınız, dayanağınız varsa görmek isterim.