Neye göre diyorlar ki? Gelince hepsini miningciler bitirmeyecek mi ki?Nisan gibi diyorlqr.
Onlar çıkar, düşer belli olmuyor.Aha eth yine çıkmış. Valla kafayı sıyırcam şimdi.
@baltazar @Litecoin @cfranko @amdsaolsun
@Abdullah Hacıgül donanım arşivi hikayesine bakın. Güncel 1822 dolar![]()
Distribütörler söylüyor; dedikodular var. Tahminler bu yönde yani.Neye göre diyorlar ki? Gelince hepsini miningciler bitirmeyecek mi ki?
Kredi İle Yapmanı Önermem Kripto Para Piyasası Normal Piyasalara Göre Daha Hareketli İçinde Olduğum İçin Söylüyorum Parasını Uzun Sürede Kazandıracağı İçin Ethereum Düşerse Borç Çok GelirArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.
18 bin TL çeksem geri ödemesi 19900TL
Aylık ödemesi 1500 civarı.
3 tane rx580 ekran kartı alsam. 6.000x3 18 bin yapar.
Bu kartlar kendini öder diye düşünüyorum.
Sizce böyle yapmam mantıklı mı. Yada daha farklı fikirleriniz varmı.? @baltazar @RevDeisDou @cfranko
6000 tl rx 580 değmez 3060ti vardı o fiyataArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.
Sizce böyle yapmam mantıklı mı. Yada daha farklı fikirleriniz varmı.? @baltazar @RevDeisDou @cfranko
kredi çekerek hata yapma bekleArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.
Sende söylüyorsun vardı.6000 TL rx 580 değmez 3060ti vardı o fiyata
tamam işte kurtarmaz 6000e rx 580 alıcak ayda 300 -400 kazanıcak karşılayamıcak borç batağı en başından yapıcaktı miningSende söylüyorsun vardı.
Zaten vardı dedim var demedimŞu an 12 15 k 3060 lar. Eski mesajlarım da link atmıştım bakabilir sin.
Bütün sırrı bozdun sen şimdiArkadaşlar selam. Kredi çekip ekran kartı almayı düşünüyorum.