Kredi çekmek istiyorum

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
Asgari ücrete zam gelmeden kredi çekmek istiyorum sanırım faizler artıyormuş zam gelince, herhangi bir işim yok yasal olarak ancak freelance olarak çalışıyorum. 2k limitli kredi kartım var ondan alışveriş yapıyorum borç geldiği gibi ödüyorum. Kredi çekmek istesem en fazla ne kadar çekerim veya çekebilir miyim? kredi skoruma uygun olarak hangi bankadan ne kadar kredi çekebilirim bunu gösteren bir site vs var mı?

Hic cekemezsin

Çalışmıyorken 2 kez kredi çektim kredi kartlarınızı düzenli kullanıyorsanız sorun olmaz
kartımı düzenli kullanıyorum hatta sadece kart ile alışveriş yapıyorum hesapta gözüktüğü gibi ödüyorum. Kredi kartı bile çıkartamazsın demişlerdi :D, hangi bankadan ne kadar çıktığını görebilsem keşke

hangikredi'nin uygulamasından ücretsiz bakılıyordu;

Hangi kredinin uygulaması çıkmış onu indirip HKAPP100 kodunu girerseniz ücretsiz kredi notunu öğrenebilirsiniz.

Şubeden başvuru yapmak en iyisi. Çalışmadığım hâlde ön onaylı kredi veriyorlar

Bankaya başvur hocam.

Sigortan olmadığı ve düzenli bir işin gözükmediği için sistemlerinde fazla çekemezsin tahminen 6-8 arası max verirler. Şubeden gidip görüşmen daha faydalı olacaktır telefonla veya mobil bankacılıktan büyük ihtimal red yersin.

Bankadan bankaya değişiyor bu olay ziraat bankası 6 ay sigortan olmadan kredi vermiyor enpara başlangıç olarak 6000 - 15000 arası değişkenlik olarak veriyor diğer bankalardan kredi çekmediğim için bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,937
Üyeler
195,487
Son üye
asikyazgan
Geri