KREDİ KARTI ALDIM BEYLER

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
588
Olum çok garip, hesabımda 0 TL var ama 23k para var gibi. 2 aydır aile yerinde çalışıyorum, 5 kuruş alamadım. Kartı aldım, kendimi tutamıyorum, her şey beleş gibi geliyor. Taksit de var, ne varsa alasım geliyor. Nasıl öderim bilmiyorum. Babam ihtiyacına göre al, abartma öderiz dedi ama şimdi anime kızı falan alsam nasıl ihtiyaç diyecem Bu illetten nasıl uzaklaşayım, her dakika bir şey almak istiyorum.

karti geri ver

kral o para senin değil haberin olsun illa ödemen gerekecek bence maks 10k harca yoksa kafa ağrıtır
ben de başlarda heyecanlıydım sonra borçlar binince nanayyy

Kredi kartı tamamen tuzaktır bana göre.

kral o para senin değil haberin olsun illa ödemen gerekecek bence maks 10k harca yoksa kafa ağrıtır
ben de başlarda heyecanlıydım sonra borçlar binince nanayyy
Valla uzun süre parasız gelince cennet gibi geldi ama kendimi tutmaya çalışıyorum eyvallah taksiti kullanırım diğer türlü çok kullanmam (insallah) valla zor tutuyorum kendimi

2-3 sene önceki halimi gördüm. aga akıllıca kullanırsan kredi kartı inanılmaz elini rahatlatır parayı döndürürsün. amaaa ipin ucu kaçarsa ciddi anlamda çıkamayacağın bir girdabın içine sürüklenirsin. ödeyemediğin her kuruşa faiz işler borcun katlanarak gider. akıllıca harcamalar yap kendini tutmayı bil çok fazla nimetinden faydalanırsın.

Olum çok garip, hesabımda 0 TL var ama 23k para var gibi. 2 aydır aile yerinde çalışıyorum, 5 kuruş alamadım. Kartı aldım, kendimi tutamıyorum, her şey beleş gibi geliyor. Taksit de var, ne varsa alasım geliyor. Nasıl öderim bilmiyorum. Babam ihtiyacına göre al, abartma öderiz dedi ama şimdi anime kızı falan alsam nasıl ihtiyaç diyecem Bu illetten nasıl uzaklaşayım, her dakika bir şey almak istiyorum.
kartini onlu arkali at hemen cozum sunayim hocam (!)

Ben 12 yaşımdan beridir hep nakit kullanırım kartım var ama para çekmek için kullanıyorum kart kullanınca sanki para gitmiyormuş gibi oluyor 2000 diyorsun tek çekim halbuki nakit olsa 500 TL olsa ıkıla sıkıla ödersin

NANFJSNFJSNDAJXNANX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 sene önceki halimi gördüm. aga akıllıca kullanırsan kredi kartı inanılmaz elini rahatlatır parayı döndürürsün. amaaa ipin ucu kaçarsa ciddi anlamda çıkamayacağın bir girdabın içine sürüklenirsin. ödeyemediğin her kuruşa faiz işler borcun katlanarak gider. akıllıca harcamalar yap kendini tutmayı bil çok fazla nimetinden faydalanırsın.
Hocam eyvallah saolasın kendimi tutuyorum bakalım ilk ayı bi atlatayım sonra anlarız düştümmü düşmedimmi…

Tam olarak 8 ay önceki beni tarif ettin dostum, 2500 limitli kartla yola başladım şuan tek bir kartın borcu 110bin. Eline ayağına hakim ol yoksa bankadan önce seni gelip ben dövmek durumunda kalırım.

Düşme Ahmedim düşme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,031
Üyeler
185,017
Son üye
Kraven The Hunter
Geri