Neler Yeni

Kredi kartı limit artırma talebim sürekli reddediliyor

fractened

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Parçalandık Albayım
Kredi kartı limitim 5000 lira ve talep olarak 8500 ve 7500 ikisini de denedim aylık gelir olarak 4500 girdim buna rağmen değerlendirmeye bile alınmadan reddediliyorum.bunun bilmediğim bir şartı mı var acaba bilgilendirirseniz sevinirim

fractened

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Parçalandık Albayım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Kredi kartı limitim 5000 lira ve talep olarak 8500 ve 7500 ikisini de denedim aylık gelir olarak 4500 girdim buna rağmen değerlendirmeye bile alınmadan reddediliyorum.bunun bilmediğim bir şartı mı var acaba bilgilendirirseniz sevinirim
öğrenciyim bende kredi kartı almaya çalışırken öğrenciyim diye seçiyordum başvuruda akbank öğrenci kredi kartı bile çıkmıyordu en son sallayim dedim serbest meslek seçtim başvururken maaşada salladım 30k yazdım 38.800 limit çıktı direk kabul edildi dene istersen bu ziraaten kyk bende alıyorum öğrenciyim çalışmıyorum yinede çıktı

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Sürekli başvuru yaparsanız kredi notunuz düşer. Bu da başvuru sonucunuzu olumsuz etkiler.

YazılımKafa

80+ Silver
Öğrenci olarak seçtiysen reddetme ihtimali çok artıyor. Sürekli reddedilince de kredi notun ciddi şekilde düşer. Kredi notunda önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onaylanma ihtimalini artıran faktörler,
Meslek seçmek
Kredi kartını düzenli kullanmak
Ödemelerin asgari tutarı yerine tamamını yapmak
Ödemeleri düzenli yapmak
Kredi, ek hesap gibi ürünler kullanmak
Limitlerin mümkünse hepsini kullanmamak( kredi kartı limitini çok doldurmamak)
Hesaba düzenli şekilde para giriş çıkışı olması
İlk aklıma gelenler bunlar
Sadece bu konu için değil, genel olarakta yazdım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
Kredi kartı limitim 5000 lira ve talep olarak 8500 ve 7500 ikisini de denedim aylık gelir olarak 4500 girdim buna rağmen değerlendirmeye bile alınmadan reddediliyorum.bunun bilmediğim bir şartı mı var acaba bilgilendirir

Gelir durumunu gösterebılcegın bısey varsa onunla gıt arttır yoksa sureklı boyle yaparak puanını cıddı dusuruyosun

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Gelir durumunu gösterebılcegın bısey varsa onunla gıt arttır yoksa sureklı boyle yaparak puanını cıddı dusuruyosun
Sürekli başvuru yaparsanız kredi notunuz düşer. Bu da başvuru sonucunuzu olumsuz etkiler.
Kredi, Kredi Kartı, Limit veya Avans hesap gibi hesaplara başvuru yapmak kredi notunu etkilemez. Bilmeden yorum yapmayın lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
Kredi, Kredi Kartı, Limit veya Avans hesap gibi hesaplara başvuru yapmak kredi notunu etkilemez. Bilmeden yorum yapmayın l

Kredi, Kredi Kartı, Limit veya Avans hesap gibi hesaplara başvuru yapmak kredi notunu etkilemez. Bilmeden yorum yapmayın lütfen.
Yıllardır bankada öğrenememişiz bak şu Allahın hikmetine işte... Başvuru yapmasına değil sürekli red yemesine idi benim yorumum bu ara (y)(y)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili

Yıllardır bankada öğrenememişiz bak şu Allahın hikmetine işte... Başvuru yapmasına değil sürekli red yemesine idi benim yorumum bu ara (y)(y)
Ekran Alıntısı.PNG
2.PNG

Evet öğrenememişsiniz. Ayrıca arkadaş kredi kartı limiti diyor sen bana kredi için olanı atıyorsun gibi cahilce bir yorum yapmaman için.

Kredi kartı'da bir kredidir. Avans hesapta bir kredidir. Şubelere bayilik verirken biz Kredi Değerlendirme Bürosu ile çalışıyorduk hocam.

Allahın hikmeti değil sizin cahilliğiniz ve duyduğunuz cümlelerin doğruluğunu sorgulamadan inanmak...

Red yemek olağan notun sonucudur. Red kredi notunu etkilemez ama her bankanın başvuru kabul limitini doldurur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben geçen konuştum, kyk kartı max 5k limitli oluyormuş. Yılbaşından sonra talep oluşturabilirsiniz dediler. Talep reddedilirse periyodik limit artışını aç kapat bir süre sonra artacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
cagdas
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Evet öğrenememişsiniz. Ayrıca arkadaş kredi kartı limiti diyor sen bana kredi için olanı atıyorsun gibi cahilce bir yorum yapmaman için.

Kredi kartı'da bir kredidir. Avans hesapta bir kredidir. Şubelere bayilik verirken biz Kredi Değerlendirme Bürosu ile çalışıyorduk hocam.

Allahın hikmeti değil sizin cahilliğiniz ve duyduğunuz cümlelerin doğruluğunu sorgulamadan inanmak...

Red yemek olağan notun sonucudur. Red kredi notunu etkilemez ama her bankanın başvuru kabul limitini doldurur.
Senin şubelere verdıgın bayılık veya kredı degerlendırme burosu ıle calısman sürekli red yiyen bir müşterinin ufakta olsa puan düşüşleri yaşaması ve sürekli red yediği içinde tekrar tekrar başvuru yapamadığı gerçeğini değiştirmiyor.Ben sana banka çalışanı olarak yorum yapıyorum duyduğum cümleleri değil.İstersen sürekli red yiyeceğin işlemleri tekrarlayıp 1 ay sonra yanıma gel puan etkini sana canlı göstereyim.Ben arkadaşa gayet basit bir cümle yazmışım kredi avans vs bahsetmemişim gelir durumunu gösteren bir belgeyle gidip kredi kartı limitini yükseltebileceğini tekrar eden başvurularda sürekli red yemesinin kendine etkisi olacagını kısa bır cumleyle anlattım.1 2 sefer yiyeceği red ile tabikide puanı düşmeyecek ancak sürekli ve kısa süreli aralıklarla red yemenin etkisini çalıştığınız büroya sorabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,394
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom