- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,782
365 ten panik satışı yaptım ama belki 40 tan yine alırım hedefi büyük hacmi iyi.Şu anda ne oluyorsa hepsi doge yüzünden.
Ve çok az kaldı. Sıkıştı.
Ya aşağı göçecek ya da yukarı uçacak :
365 ten panik satışı yaptım ama belki 40 tan yine alırım hedefi büyük hacmi iyi.Şu anda ne oluyorsa hepsi doge yüzünden.
20'sinde yani bu gün DOGEDAY zımbırtısı var. Şöyle yükselecek, böyle yüklecek diyorlar. Yükselir mi belli olmaz. Yükselince birilerinin kucağına verecekleri kesin. Herkesin yapabildiği, bildiği şeyden ber tırsıyorum. DOGE'yi sadece izliyorum.Doge pump yerse yani ne bilim abi sinirim bozuk ya. BTC'den daha güçlü şu an inanabiliyor musun?
Sanki dünkü düşüşün sebebi BTC nin DOGE üzerindeki etkisini ölçmesi idi.
Sanki ABD nin Rusya'yı ölçmesi gibi.
Tabi ki hayır!Bu coin gerçekten bunu hak ediyor mu?
Lan ben aldığımda vurkaç yaptım siye sevinirkej 1.5 tl den sattım 500 tllik doge'uDoge pump yerse yani ne bilim abi sinirim bozuk ya. BTC'den daha güçlü şu an inanabiliyor musun?
Sanki dünkü düşüşün sebebi BTC nin DOGE üzerindeki etkisini ölçmesi idi.
Sanki ABD nin Rusya'yı ölçmesi gibi.
Köpkeler üzgünGEBER!
![]()
Lna dur dogedayımGEBER!
![]()
Elon gelir yükseltir şimdiLna dur dogedayım
Zaten çok büyük analizlere gerek yok. Projeleri inceleyip güvendiklerine yatırıyorsun parayı bitiyor. Bir de haberlerini takip etmen gerekiyor bu kadar.Al sat için iyi teknik analiz lazım o yok bende , komitelerden vakit kalmıyor. Projeleri inceledim sağlam olanlara yaptım yatırımı Allah utandırmasın .
Bir burs da yok olsun en azından hevesimi attım![]()