KirliKill
80+ Silver
@Litecoin @Caner Kösedağ uyuyacam bnb saat sabah 9 a kadar yukselir mi yoksa risk almayıp satayım mı ?
Sinyalini göndermiştim. Bakmadın mı? Benim de para yoktu.BNB ne pumplanmış ya, kaçırdım.
BNB satılmaz.@Litecoin @Caner Kösedağ uyuyacam bnb saat sabah 9 a kadar yukselir mi yoksa risk almayıp satayım mı ?
Peki şu anda %75 ini satayım mı ? Duşerse saçıma ak düşer lütfen cevap ver penguen pp li adamSinyalini göndermiştim. Bakmadın mı? Benim de para yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BNB satılmaz.
Her zaman sepetin %25'i BNB olsun.
Ben olsam satmazdım. Orta vadede yani değil yıl sonu son 3 4 ay içinde 1000 dolar bile olabilir.Peki şu anda %75 ini satayım mı ? Duşerse saçıma ak düşer lütfen cevap ver penguen pp li adam
Bana 15 gün lazım :d zaten 31 Haziran'da elimi artık borsadan çekeceğim kısa vadeli yatırımlara yöneliyorum benBen olsam satmazdım. Orta vadede yani değil yıl sonu son 3 4 ay içinde 1000 dolar bile olabilir.
Ne halin varsa gör diyesim var.Bana 15 gün lazım :d zaten 31 Haziran'da elimi artık borsadan çekeceğim kısa vadeli yatırımlara yöneliyorum ben
Caner_Ab_küfür_etmemek_için_öpücük_emojisi_atıyor_jpgNe halin varsa gör diyesim var.
Tam alacaktım. Pazar gününe denk geldi alamadim.N'oldu?
Şu an bilgi sahibisin kanalını izliyorum. Onun söylediği takip edilesi koinleri atıyorum.
İnşallah pişman olmazsın.
1-EOS
2-TWT
3-AXS
4-...
$VIB al kaç al kaç mı acep??
Chart Image
www.tradingview.comMesaj otomatik birleştirildi:
$IOTA
IOTA (MIOTA) - Chrysalis Migration
IOTA (MIOTA) - 21 April 2021 - Chrysalis Migration - Releasecoinmarketcal.com
@Stanker Sen IOTA almıştın sanırsam?
Bnb abi bnb@Caner Kösedağ SJJSJSBSBSA AAABİİİİİ çok mutluyum
Bnb 5000 tl yi gördü lan
Şu anda altın kaplama rtx 3090 ım var gibi seviniyorum laaaaaaaaaaaaağğğn@Caner Kösedağ SJJSJSBSBSA AAABİİİİİ çok mutluyum
Bnb abi bnb
Bnb 5000 TL yi gördü lan
Arkadaşlar burs parami neye yatırmaliyimSinyalini göndermiştim. Bakmadın mı? Benim de para yoktu.
BNB satılmaz.
Her zaman sepetin %25'i BNB olsun.
1500 TL varArkadaşlar burs parami neye yatırmaliyim