Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bende inşallah yarın çekim alacağım sizce TL dönüştüreyimmi yoksa eth kalsın mı?
ben olsam dönüştürürüm şu an hala kazım yapıllabiliyor 130 lira zarar yapmama rağmen ki zarar değilde daha fazla kazanabilirdimde acele ettim bu tamamen şans kimse net bir şey diyemez yarın düşücek felan diye ama şu an fiyatı gayet iyi eth nin artık yavaş yavaş kazım değerleri düşmeye başlado
en son eth ile son kazım bitince 0.01 eth cüzdanda bırakıcam ya çok zorda kalırsam yada 1 sene sonra felan baktım 10.000 dolara çıktı satarım şu an 0.01 eth 300 lira yapıyor ilerde o 1500 olabilir bu riski göze alıp tutucam ama eth çok düşsede üzülmem bana kazandırdı o kadarya berek versin 15 günde hs60pro kulaklık aldırdı bana sonrada 2k monitör alma planım var

Galatasaray8

80+ Bronze
ben olsam dönüştürürüm şu an hala kazım yapıllabiliyor 130 lira zarar yapmama rağmen ki zarar değilde daha fazla kazanabilirdimde acele ettim bu tamamen şans kimse net bir şey diyemez yarın düşücek felan diye ama şu an fiyatı gayet iyi eth nin artık yavaş yavaş kazım değerleri düşmeye başlado
en son eth ile son kazım bitince 0.01 eth cüzdanda bırakıcam ya çok zorda kalırsam yada 1 sene sonra felan baktım 10.000 dolara çıktı satarım şu an 0.01 eth 300 lira yapıyor ilerde o 1500 olabilir bu riski göze alıp tutucam ama eth çok düşsede üzülmem bana kazandırdı o kadarya berek versin 15 günde hs60pro kulaklık aldırdı bana sonrada 2k monitör alma planım var
İnşallah hocam peki eth'den sonra etc veya rvn hangisini kazayım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,694
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,694
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Galatasaray8

80+ Bronze
onu en iyi @Caner Kösedağ bilir ama ben eth biterse ondan sonra kazımı birakıcam boşa sistemi yormaya gerek yok yine eth gibi bişey çıkarsa piyasaya gene başlarız
etc var eth den 2 dolar az kazandırıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzun vadede artıcaktır ama ayı sezonu başlarsa düşer biraz takip ister bilemiyorum zor bir soru
ayı sezonu tahminen ne zaman başlar.

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,694
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
etc var eth den 2 dolar az kazandırıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayı sezonu tahminen ne zaman başlar.
Ayılar ininden çıkınca(!)
Ya da Eylül e yakın(tahminidir)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
BTC bozmazsa bi şeyler verebilir.
rsvWodne

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
BTC bozmazsa bi şeyler verebilir.
rsvWodne
Hocam artık 1660s ile günlük tahmini gelir 0.001 altına indi şu anda 0.00094 tahmini gelirim sizce bayramdan önceki gibi yine yükselir mi bu günlük tahmini gelirler

Top Bottom