Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
safezone coin nasıl yeni çıkmış aldım dün. bugun %300 yaptı 3-9 ay vadeli düşünüyorum. emsal coinler hep 40-50-80tl civarlarında
Satıldığı site pek güvenilir değil ama eğer iyi bir coinse binance gibi büyük borsalara girerse patlar paranızın yok olma şansı çok yüksek

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Acil para ihtiyacın yoksa itibari paraya dönüştürme. 10.000 dolar hedefi var.
Kazım haziran ayında biteceğine dair söylenti var. Kazdığın ETH'leri istersen 10.000 dolara kadar tutabilirsin.
hocam sizce eth 10.000 dolara ne zaman çıkar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Satıldığı site pek güvenilir değil ama eğer iyi bir coinse binance gibi büyük borsalara girerse patlar paranızın yok olma şansı çok yüksek
valla yeni çıkmış normal tek borsada olması. şayet birkaç borsaya daha girerse ufak bile olsa o borsalar en kötü 10-20 tl yapar. binanceye girerse zaten beni burada bulamazsınız. 50 tl olursa birkaç milyonum oluyor :D öyle bir durum olursa forumdan 1 arkadaşa pc alıcam :D

TEŞKİLAT

80+ Silver
Ne zamandır aşırı zarardayım ya daha dün girdiğim coin'de 10 dolar eridi bugün ETH ve BTC (güvenli limanlar) ikisini aldım %8 düştüler nasıl iş bu ya.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
valla yeni çıkmış normal tek borsada olması. şayet birkaç borsaya daha girerse ufak bile olsa o borsalar en kötü 10-20 TL yapar. binanceye girerse zaten beni burada bulamazsınız. 50 TL olursa birkaç milyonum oluyor :D öyle bir durum olursa forumdan 1 arkadaşa pc alıcam :D
Hocam 1 kere dedim tekrar diyorum siz iyi yönden bakıyorsunuz basıcağınız miktarı kaybetme ihtimalinizde var yarın coin yok olabilir ama bir shiba da olabilir risk sizin milyoner olursanız çok iyi tabii ki ama ekmek yemek paranızı da basmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zamandır aşırı zarardayım ya daha dün girdiğim coin'de 10 dolar eridi bugün ETH ve BTC (güvenli limanlar) ikisini aldım %8 düştüler nasıl iş bu ya.
Analizlere arada bir bak 2 3 günde bir paylaşıyor caner hocam ben ksm deyim shiba dan döndüm fena kardayım hedef 720 grafiği koyucam az bekle ytd

x9DSp9CW

TEŞKİLAT

80+ Silver
Hocam 1 kere dedim tekrar diyorum siz iyi yönden bakıyorsunuz basıcağınız miktarı kaybetme ihtimalinizde var yarın coin yok olabilir ama bir shiba da olabilir risk sizin milyoner olursanız çok iyi tabii ki ama ekmek yemek paranızı da basmayın

Analizlere arada bir bak 2 3 günde bir paylaşıyor caner hocam ben ksm deyim shiba dan döndüm fena kardayım hedef 720 grafiği koyucam az bekle ytd
Grafiklerden anlamıyorum biraz Türk usulü girip çıkıyorum ne zamandır 15 dolar kardaydım 2 günde ettiğim karlar zarara döndü değişik işler valla temkinli ve analiz yaparak alım/satım yapmak gerek bana bunu öğretti.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Grafiklerden anlamıyorum biraz Türk usulü girip çıkıyorum ne zamandır 15 dolar kardaydım 2 günde ettiğim karlar zarara döndü değişik işler valla temkinli ve analiz yaparak alım/satım yapmak gerek bana bunu öğretti.
Bende öyle yapıyodum bi anda yüzde 40-50 arası olan kâr eridi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin

ben dogeden 500tl yi 2.500 yaptım ordan birazını bastım. kendi cebimden değil kardan geleni bastığım için gitsede umrumda olmaz. kazanırsamda zekatını veririm fakir fukaraya. çokta önemli değil ama yeni çıkmış iyi proje gibi duruyor çok dip fiyattan aldım uzun vadede ne olcağı belli olmaz.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,691
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
ben dogeden 500tl yi 2.500 yaptım ordan birazını bastım. kendi cebimden değil kardan geleni bastığım için gitsede umrumda olmaz. kazanırsamda zekatını veririm fakir fukaraya. çokta önemli değil ama yeni çıkmış iyi proje gibi duruyor çok dip fiyattan aldım uzun vadede ne olcağı belli olmaz.
Milyoner olursanız diye

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
o değilde ben 15 mınıng yaptım 0.019 eth kazdım pazar günü 3.800 dolardan sattım sadece 20 saat sonra bir fırladı eth 4600 e 140 tl zarar yaptım çok üzüldüm o zaman

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Milyoner olursanız diye
😂😂😂😂 valla saymadan kaçarım ülkeden :D

şu rtx 3070 ide kullansammı mınıngte karar veremedım bi. çok mu zararı olur acaba. ne bırakır ayda bana

Top Bottom