- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,328
Ne demek efemCaner hocam saolsun ksm nin ekmeğini yiyom
Ne demek efemCaner hocam saolsun ksm nin ekmeğini yiyom
Şuan ETH mining yapıyorum sizce eth biriktirmelimiyim yoksa satıp nakite dönüştürmelimiyim.Ne demek efem
Acil para ihtiyacın yoksa itibari paraya dönüştürme. 10.000 dolar hedefi var.Şuan ETH mining yapıyorum sizce eth biriktirmelimiyim yoksa satıp nakite dönüştürmelimiyim.
kazım bitince değeri ne olur sizceAcil para ihtiyacın yoksa itibari paraya dönüştürme. 10.000 dolar hedefi var.
Kazım haziran ayında biteceğine dair söylenti var. Kazdığın ETH'leri istersen 10.000 dolara kadar tutabilirsin.
Yine aynı. Sadece kazım yapamayacaksın. Yoksa yükselmeye sürekli devam edecek.kazım bitince değeri ne olur sizce
10.000 dolar hedefi var.
BTC niye 60K olduysa o da o yüzden. İkinci baba.
Hocam hedef doğru değil mi satış koyacağım
İlla 720 i nokta vuramayabilir. Baktınız kar size yeter. Karınızı alabilirsiniz.Hocam hedef doğru değil mi satış koyacağım
Parayı ihtiyacıma göre yönetseydim dediğiniz doğru ama böyle yönetmiyorum 700 den satış koymayı düşünüyorumİlla 720 i nokta vuramayabilir. Baktınız kar size yeter. Karınızı alabilirsiniz.
Beşiktaşın olsaydı almıştım şuan zengindimGalatasaray maçının özeti :
Alıntıyı görüntüle
safezone coin nasıl yeni çıkmış aldım dün. bugun %300 yaptı 3-9 ay vadeli düşünüyorum. emsal coinler hep 40-50-80tl civarlarındaİlla 720 i nokta vuramayabilir. Baktınız kar size yeter. Karınızı alabilirsiniz.