- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,692
Yok yani kale aldığın şeyler sadece kaldıraç için mi yoksa spot alım için de olur mu onu sormuştum.Kaldıraçlı işlemlerden bahsediyorum, aynı spot yapacaksan spottan alacaksın işte.
Yok yani kale aldığın şeyler sadece kaldıraç için mi yoksa spot alım için de olur mu onu sormuştum.Kaldıraçlı işlemlerden bahsediyorum, aynı spot yapacaksan spottan alacaksın işte.
Farketmez.Yok yani kale aldığın şeyler sadece kaldıraç için mi yoksa spot alım için de olur mu onu sormuştum.
Gelir.Girmeyi düşünüyorum ama vergiler korkutuyor yani tam olarak vergi değil mesela sadece parayı banka hesabımıza çekerken %x vergi alsalar tamam ama şirket filen çok uğraştırır sizce vergi gelicek mi
Bekle az sonra cevap vereceğim pc ye geçip yeni uyandım.@Borsa Kaplanı almam dediğin mana yükseldi. Ben yükselecem demesine rağmen neden ben almam dedin? Neyi güvenli görmedin?
Mana'da günlükte W var. 3,50, 3.60 gelebilir onay alırsa YTD.@Borsa Kaplanı almam dediğin mana yükseldi. Ben yükselecem demesine rağmen neden ben almam dedin? Neyi güvenli görmedin?
Mana almayı düşünüyordum 2.50'lerde ama Borsa kaplanı almam deyince...Mana'da günlükte W var. 3,50, 3.60 gelebilir onay alırsa YTD.
W yaptı onay alması ve hedefine gelmesi kaldı.@fatihcevik hem hocam o W'yu yapmış zaten. Öyle değil mi?
ManaW yaptı onay alması ve hedefine gelmesi kaldı.
3.2den girdik 3.5ten boşalttıkMana'da günlükte W var. 3,50, 3.60 gelebilir onay alırsa YTD.