- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,718
28 len almıştım sonra analiz manaliz diye BNB ye gittim.. Off. Ben de köpekli koinler alacam artık.Alıntıyı görüntüle
Shiba kırılım gelirse hedef 80'ler olabilir YTD.
28 len almıştım sonra analiz manaliz diye BNB ye gittim.. Off. Ben de köpekli koinler alacam artık.Alıntıyı görüntüle
Shiba kırılım gelirse hedef 80'ler olabilir YTD.
spotta kazanamayan vadelide kazanamaz.@Borsa Kaplanı @DOGANALPASLAN @fatihcevik minnak minnak marjin işlemler açmak istiyorum.
Avantajı nedir, nasıl yapılır? Yt de videoda var evet ama siz daha açıklayıcı kısa anlatırsınız diye soruyorum.
Ben bu konuda bilgi verecek yetkinlikte değilim.@Borsa Kaplanı @DOGANALPASLAN @fatihcevik minnak minnak marjin işlemler açmak istiyorum.
Avantajı nedir, nasıl yapılır? Yt de videoda var evet ama siz daha açıklayıcı kısa anlatırsınız diye soruyorum.
Vadeli derken?spotta kazanamayan vadelide kazanamaz.
Ona vadeli işlem denir işte.Vadeli işlemde kontrat açılır.Coin/token senin olmaz.Çekeyim desen çekemezsin.İniş veya çıkış üzerine bir sözleşmedir.Borsayla senin arandadır.Borsadan elinde olmayan şeyi satacaksan borçlanırsın.Alım yapacaksan da elinde olmayan paradan yüksek miktarda işleme girdiğin için.Onun için faiz ödersin.Borsasına göre saatte bir yada 8 saatte bir olur.O faize borsa karışmaz.Long-Shortçular arasındadır.Dediğim gibi spotta başarın düşükse burada kazanma şansın çok çok az.Risk yönetiminin ne olduğunu R/R hesabı yapmayı bilmiyorsan önce bunları öğren.2-3 çizgi çekmelik bir yer değil onu açıkça söyleyeyim.200-300 dolarım var burada katlarım hızlı kazanırım diyorsanız UZAK DURUN.Vadeli derken?
Demek istediğim şu:
Koinin düşeceğine dair işlem açıyorsun koin düştükçe para kazanıyorsun. Yükseleceğine dair işlem açıyorsun. Yükselince para kazanıyorsun.
Faizsiz borçlanmadan olmuyor mu? Sanki öyle de oluyordu. Kendimi denemelik amacıyla 10 dolar ile işlem açmayı düşünüyordum.Ona vadeli işlem denir işte.Vadeli işlemde kontrat açılır.Coin/token senin olmaz.Çekeyim desen çekemezsin.İniş veya çıkış üzerine bir sözleşmedir.Borsayla senin arandadır.Borsadan elinde olmayan şeyi satacaksan borçlanırsın.Alım yapacaksan da elinde olmayan paradan yüksek miktarda işleme girdiğin için.Onun için faiz ödersin.Borsasına göre saatte bir yada 8 saatte bir olur.O faize borsa karışmaz.Long-Shortçular arasındadır.Dediğim gibi spotta başarın düşükse burada kazanma şansın çok çok az.Risk yönetiminin ne olduğunu R/R hesabı yapmayı bilmiyorsan önce bunları öğren.2-3 çizgi çekmelik bir yer değil onu açıkça söyleyeyim.200-300 dolarım var burada katlarım hızlı kazanırım diyorsanız UZAK DURUN.
olmuyor.düşmesi için işlem açacaksan elinde olmayan şeyi satman gerekir.elinde olmayan şeyi satman için de faizini ödemek zorundasın.zaten bakarsan fonloma orani/ücreti gibi bir şey yazar.o faiz oranıdır.Faizsiz borçlanmadan olmuyor mu? Sanki öyle de oluyordu. Kendimi denemelik amacıyla 10 dolar ile işlem açmayı düşünüyordum.
Ben kaldıraçlı işlemlerde faiz yok diye biliyordum. Faizi duyunca zaten direkt vazgeçtim.Vadeli işlemler haram Caner haberin olsun. Sonuçta faiz işliyor.