FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Afiyet.3.2den girdik 3.5ten boşalttık
Afiyet.3.2den girdik 3.5ten boşalttık
Ah kaplan ah. 2.50'den girecektim.Afiyet.
Kendi analizlerine güveniyorsan girsene . Neden başkasının lafını dinliyorsun? Para senin para, risk senin riskin.Ah kaplan ah. 2.50'den girecektim.
Hocam kendi analizlerime güvenmiyorum işte. MACD'ye bakıyorum, EMA'ya bakıyorum, formasyona bakıyorum. Kanal arası akümülasyona bakıyorum. Diyorum ki bu yükselecek. Ama kaplan daha deneyimli olduğu için kafa onu dinle diyo. Hani burada suçlu benim bunun farkındayım da.Kendi analizlerine güveniyorsan girsene . Neden başkasının lafını dinliyorsun? Para senin para, risk senin riskin.
Herkesin analizz ve trade stili farklı ve kendine göre oluyor dostum bu yüzden kendi analizini kendin yapman gerektiğini söylüyor herkes. Ben margin yaptığım için az riskli işlemlere giriyorum ve daha ç0k scalping tarzi çalışıyorum. Dediğim gibi herkesin trade ediş tarzı farklı, sen alır bir hafta beklersin, ben alır 6 saat içinde kapatırım örneğin, benim hedefim en fazla %5 çoğu işlemde. Kaldı ki şu an aktif olarak trade etmiyorum.@Borsa Kaplanı Tamam ben sizi dinlemek zorunda değildim ama sinyaller ve bayrak formasyonu ben yükselcem diyordu. Ben bunu deyince hem bana güldünüz hem de ben almam dediniz.
Bildiğini yapsaymışsın keşke.@Borsa Kaplanı Tamam ben sizi dinlemek zorunda değildim ama sinyaller ve bayrak formasyonu ben yükselcem diyordu. Ben bunu deyince hem bana güldünüz hem de ben almam dediniz.
Elime verdilerCwar 4.7 dolar maaliyetle sadece 5 tanecik aldım
Şu an müsait değilim.@fatihcevik ANKR'a bakar mısınız?