Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
FOMO yapıp, 84'ten almıştım. :/ neyse bir miktar daha ekleme yapacağım en azından alış ortalamam düşsün. @Chrollo04 teşekkürler.
Size stobun 432 olduğunu söylemiştim. Stoplu işlem yapmazsanız zarar edersiniz.DLT dibi gördü @Caner Kösedağ
Tahmininiz nedir
1 aya kar yaptıracak coin var mı dostumSize stobun 432 olduğunu söylemiştim. Stoplu işlem yapmazsanız zarar edersiniz.
Hem ben DLT sinyalini 440 larda iken atmıştım. Siz 480 lerde iken almışsınız.
Bunun yanında Kripto Sözlük gibi kanalın DLT yi sepetine atması da benim analizimin doğru olduğuna işaret ediyor.
Eğer zararınız çoksa isterseniz satmayabilirsiniz. DLT zaman zaman pump yiyen bir koin. Ara sıra iğne atıyordu.
BTC nin yükselmesi ile beraber para altlardan btc ye kaymaya başladı. Çoğu altın içinden geçildi.
Güvenilir coinlere bak derim ama caner hocam daha iyi bilir1 aya kar yaptıracak coin var mı dostum
hocam okadar sosyal medyada 12 nisan - 15 nisan arası çok kritik bir dönem ve kripto paralarda ciddi bir ani düşüş olacak diyorlardı bugün 13 nisan ve bitcoin hâla 60k dolar ve ethereum ise 2150 dolar seviyesini aşmış durumda peki bu konu hakkında siz ne söyleyeceksinizSize stobun 432 olduğunu söylemiştim. Stoplu işlem yapmazsanız zarar edersiniz.
Hem ben DLT sinyalini 440 larda iken atmıştım. Siz 480 lerde iken almışsınız.
Bunun yanında Kripto Sözlük gibi kanalın DLT yi sepetine atması da benim analizimin doğru olduğuna işaret ediyor.
Eğer zararınız çoksa isterseniz satmayabilirsiniz. DLT zaman zaman pump yiyen bir koin. Ara sıra iğne atıyordu.
BTC nin yükselmesi ile beraber para altlardan btc ye kaymaya başladı. Çoğu altın içinden geçildi.
SXP,XLM,GRT,BTT1 aya kar yaptıracak coin var mı dostum
Bunu yorumlayabilecek kapasitede değilim. Tetikte ve tedbirde kalmak faydalı.hocam okadar sosyal medyada 12 nisan - 15 nisan arası çok kritik bir dönem ve kripto paralarda ciddi bir ani düşüş olacak diyorlardı bugün 13 nisan ve bitcoin hâla 60k dolar ve ethereum ise 2150 dolar seviyesini aşmış durumda peki bu konu hakkında siz ne söyleyeceksiniz
la hot'a birşeyler oluyoBunu yorumlayabilecek kapasitede değilim. Tetikte ve tedbirde kalmak faydalı.
Balina girdila hot'a birşeyler oluyo
Flamadan güvenli bir çıkış gelirse işleme girilebilir.Hocam ATOM analizi gelir mi?