Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Noluyor heyecanlandım, hızlı yükseldi.@Litecoin BNB kırmaya mı gidiyor acep?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Noluyor heyecanlandım, hızlı yükseldi.@Litecoin BNB kırmaya mı gidiyor acep?
BANDcoin önerin arkadaşlar
350 NİN üstünde 4s bir tane mum kapatsın bayram edicem dicem ama benim bnb çok az la! Prayı gittim saçma sapan XLM ve BAND a bastım.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Noluyor heyecanlandım, hızlı yükseldi.
Örnek ile anlatayım. Benim 500 Dolar bütçem var. Ben bunu gidip direkt bir coine basmıyorum paramı 5'e veya 10'a bölüyorum.Sepet ne demek oluyor?
ne krizi??BAND
SXP
XLM
FLM
ARPA
ADA
Biraz kısa vadeli (kesinlik yok)
GTO
HIVE
BNB
Zamanı gelince yükselirler.
Nisan 10-15 arasında bir kriz olabilir. Dikkat et.
YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:
350 NİN üstünde 4s bir tane mum kapatsın bayram edicem dicem ama benim bnb çok az la! Prayı gittim saçma sapan XLM ve BAND a bastım.
ne krizi??
düşüş mü olacakBasbaya kriz işte
Evet öyle bir ihtimal var o yüzden Nisanın ortasında usdt ye çevirip şahsen ben bekleyeceğim. ytddüşüş mü olacak
99 TL'yi 96 1 günde ama birçok hatamı tespit ettim yeni başladığım için hele birkaç ay daha çözeyim şu işi o zaman büyük farklar göreceğim gibi.471 TL yi 1004 TL yaptım sizdeki rakamlar nedir acaba
@Caner Kösedağ @Litecoin. Sen baya zenginsin ama söle .d @Nvidia_GF_FX_500 @mgnary Alıntıyı görüntüle
Ben xlm e çok güveniyorum ama paranın çoğu btt sağolsun YTD99 TL'yi 96 1 günde ama birçok hatamı tespit ettim yeni başladığım için hele birkaç ay daha çözeyim şu işi o zaman büyük farklar göreceğim gibi.
Yeni girdiğim için kime güvenip kime güvenmeyeceğimi tam çözemedim şu an FLM'deyim dün HOT'da tam 1 gün bekledim sabredemeyip zarar ettim. Ardından 45 dk sonra Hot öyle bir arttı ki sattığım seviyeden %22 arttı yani kısacası yeni yeni çözüyorum olayı o yüzden böyle. Birkaç aya bakalım ne kadar ilerleme kat edeceğimi merak ediyorum.Ben xlm e çok güveniyorum ama paranın çoğu btt sağolsun YTD
Yaw BTT nin yükselişini gördüm almadım. Ben de böyle bir *******471 TL yi 1004 TL yaptım sizdeki rakamlar nedir acaba