- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen bu Nisan ortasına kadar ne diyon?Selamlar, 'Ana Konu' etiketi var zaten.
Sen bu Nisan ortasına kadar ne diyon?Selamlar, 'Ana Konu' etiketi var zaten.
Görmemişim hocam kusura bakma. Projeye çalışmaktan önümü görmüyorum.Selamlar, 'Ana Konu' etiketi var zaten.
Almıyorum. O kadar param yok. 400 TL var. Fırsat gördükçe atıyorum. Hepsi benim analizim değil. Başka yerde gördüğüm zaman da buraya atıyorum.Söylediklerini alıyor musun? Daha doğrusu alabilecek bütçen var mı? @Caner Kösedağ
Güzel, bu arada hangi telegram gruplarında varsın?Almıyorum. O kadar param yok. 400 TL var. Fırsat gördükçe atıyorum. Hepsi benim analizim değil. Başka yerde gördüğüm zaman da buraya atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
$BNB 1 saatlikte fincan kulp yapabilir. Sankim tobo da var. Dirençlerin kırılması halinde hedef : 370 Dolar
Alıntıyı görüntüle
@Litecoin
Kripto EmreGüzel, bu arada hangi telegram gruplarında varsın?
TRX bana intihar gibi geliyor. Ama son gönderdiğim WIN a bakabilirsin. Flamayı kırması ve dirençlerin altında kalmaması lazım tabi. YTDKısa vadede TRX alınır mı sizce ?
TRX şu anda aşırı riskli yazdıktan sonra fark ettim, onun yerine XLM'e bakıyorum WIN'daki flama kırması şahsen bana zor geliyor tabii kırarsa da güzel şeyler olabilir. Biraz daha takip edip Flama'yı kırmazsa XLM'e bakacağım artık.TRX bana intihar gibi geliyor. Ama son gönderdiğim WIN a bakabilirsin. Flamayı kırması ve dirençlerin altında kalmaması lazım tabi. YTD