Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

coin önerin arkadaşlar
BAND
SXP
XLM
FLM
ARPA
ADA

Biraz kısa vadeli (kesinlik yok)
GTO
HIVE
BNB

Zamanı gelince yükselirler.

Nisan 10-15 arasında bir kriz olabilir. Dikkat et.

YTD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Noluyor heyecanlandım, hızlı yükseldi.
350 NİN üstünde 4s bir tane mum kapatsın bayram edicem dicem ama benim bnb çok az la! Prayı gittim saçma sapan XLM ve BAND a bastım.

Sepet ne demek oluyor?
Örnek ile anlatayım. Benim 500 Dolar bütçem var. Ben bunu gidip direkt bir coine basmıyorum paramı 5'e veya 10'a bölüyorum.
Mesela 5'e böldüm 5 farklı coin aldım. Para kaybetme riskimi mümkün olduğunca azaltıyorum bu sayede.
Çünkü tek bir coine para basınca o, coin ya düşüyor ya da çıkıyor. Çıkması da düşmesi de garanti değil. Bu sayede olası bir zarar durumunda, daha az zarar ediyorsun.

BAND
SXP
XLM
FLM
ARPA
ADA

Biraz kısa vadeli (kesinlik yok)
GTO
HIVE
BNB

Zamanı gelince yükselirler.

Nisan 10-15 arasında bir kriz olabilir. Dikkat et.

YTD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

350 NİN üstünde 4s bir tane mum kapatsın bayram edicem dicem ama benim bnb çok az la! Prayı gittim saçma sapan XLM ve BAND a bastım.
ne krizi??

471 tl yi 1004 tl yaptım sizdeki rakamlar nedir acaba :D
@Caner Kösedağ @Litecoin. Sen baya zenginsin ama söle .d @Nvidia_GF_FX_500 @mgnary
Screenshot_2021-04-04-23-02-51.png

AMEPAY bir şeyler deniyor.

Ben xlm e çok güveniyorum ama paranın çoğu btt sağolsun YTD
Yeni girdiğim için kime güvenip kime güvenmeyeceğimi tam çözemedim şu an FLM'deyim dün HOT'da tam 1 gün bekledim sabredemeyip zarar ettim. Ardından 45 dk sonra Hot öyle bir arttı ki sattığım seviyeden %22 arttı yani kısacası yeni yeni çözüyorum olayı o yüzden böyle. Birkaç aya bakalım ne kadar ilerleme kat edeceğimi merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri