Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,686
hangi platform ? ss atınmerhaba kripto para alırken bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz bunun hakkında konu da açtım
hangi platform ? ss atınmerhaba kripto para alırken bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilir misiniz bunun hakkında konu da açtım
hangi platform ? ss atın
hangi kart ile almaya çalışıyorsunuz ? binance kullanıyor iseniz papara hesabı açıp parayı aktarmanızı tavsiye ederim en az komisyonu o şekilde alıyor
halkbankası maaş kartı, paparayı internet üzerinden mi açıyoruzhangi kart ile almaya çalışıyorsunuz ? binance kullanıyor iseniz papara hesabı açıp parayı aktarmanızı tavsiye ederim en az komisyonu o şekilde alıyor
evet internet üzerinden açabilirsin playstore da uygulamaları da varhalkbankası maaş kartı, paparayı internet üzerinden mi açıyoruz
Sende mi böyle aldın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/safemoon-nedir-nasil-alinir.1413683/@Caner Kösedağ @Litecoin @Nvidia_GF_FX_500
safemoon var binanceden alınmıyor ama değeri çok düşük olduğundan yüksek miktarda alınabiliyor ilerde binanceye gelecek diye konuşmaları dönüyor o zaman baya yükselir diye düşünüyorum
gerçi şu an bile 36 dolar ile 6 dolar kara geçtim bakarsınız diye yazdım
yeni çıkmış 2-3 aylık idi sanırım
![]()
SafeMoon (SAFEMOON) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
SafeMoon bugünkü fiyatı ₺0 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺0 TRY.SAFEMOON / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Papara üzerinde %1 veya %0.5 komisyon var.hangi kart ile almaya çalışıyorsunuz ? binance kullanıyor iseniz papara hesabı açıp parayı aktarmanızı tavsiye ederim en az komisyonu o şekilde alıyor
Komisyonsuz bir şekilde para yatırmak istiyorsanız. Binance TR hesabı açıp, oradan para aktarabilirsiniz. Binance TR ve Binance Global hesabınız aynı maile kayıtlı ile hesaplar arasında komisyonsuz bir şekilde para aktarımı yapabilirsiniz.
Bir şey olduğu yok arada silkelemece yapıyorlar. Şu anda bütün coinler btc ne yaparsa aynı şekilde tepki veriyor. Bunu BTC 40.000$’dan 50.000$’a gelirkende yaşadık. Psikolojik sınırlarda bu tip tepkiler normal. Kripto para piyasası 2 trilyon $ sınırına gelmiş, kimse coinini satıp çıkmaz şu aşamada zaten. Panik olmayın hemen...
Lan harbi hot düşüyor benim bakiye baya azaldı
Silkeleme yaptıklarını biliyordum. Ama 0.0020 desteği kırılınca insan panik oluyor.Bir şey olduğu yok arada silkelemece yapıyorlar. Şu anda bütün coinler btc ne yaparsa aynı şekilde tepki veriyor. Bunu BTC 40.000$’dan 50.000$’a gelirkende yaşadık. Psikolojik sınırlarda bu tip tepkiler normal. Kripto para piyasası 2 trilyon $ sınırına gelmiş, kimse coinini satıp çıkmaz şu aşamada zaten. Panik olmayın hemen...
binance tr hesabı ile uğraşmak istemesin diye paparadan bahsettim dilerse onu da yapabilirSende mi böyle aldın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/safemoon-nedir-nasil-alinir.1413683/
Papara üzerinde %1 veya %0.5 komisyon var.
Komisyonsuz bir şekilde para yatırmak istiyorsanız. Binance TR hesabı açıp, oradan para aktarabilirsiniz. Binance TR ve Binance Global hesabınız aynı maile kayıtlı ile hesaplar arasında komisyonsuz bir şekilde para aktarımı yapabilirsiniz.
valla hocam ister istemez yanlış okudum allah affetsinSilkeleme yaptıklarını biliyordum. Ama 0.0020 desteği kırılınca insan panik oluyor.