Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

hangi platform ? ss atın
1617717755458.png

hangi kart ile almaya çalışıyorsunuz ? binance kullanıyor iseniz papara hesabı açıp parayı aktarmanızı tavsiye ederim en az komisyonu o şekilde alıyor
halkbankası maaş kartı, paparayı internet üzerinden mi açıyoruz

@Litecoin @mgnary
WIN dan manyak zarara girdim. BNB ve XLM nin ağzında edim. Ben satınca yükseldiler.
La bi de noldu hepsi düşüyor. HOT,BTT,WIN,ADA .

Noluyoooooooooooooooooooooooo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mgnary @Litecoin
WIN satim mi ? Stop oldum. Acaba geri yükselir mi?

@Caner Kösedağ @Litecoin @Nvidia_GF_FX_500
safemoon var binanceden alınmıyor ama değeri çok düşük olduğundan yüksek miktarda alınabiliyor ilerde binanceye gelecek diye konuşmaları dönüyor o zaman baya yükselir diye düşünüyorum
gerçi şu an bile 36 dolar ile 6 dolar kara geçtim bakarsınız diye yazdım
yeni çıkmış 2-3 aylık idi sanırım
Sende mi böyle aldın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/safemoon-nedir-nasil-alinir.1413683/
hangi kart ile almaya çalışıyorsunuz ? binance kullanıyor iseniz papara hesabı açıp parayı aktarmanızı tavsiye ederim en az komisyonu o şekilde alıyor
Papara üzerinde %1 veya %0.5 komisyon var.

Komisyonsuz bir şekilde para yatırmak istiyorsanız. Binance TR hesabı açıp, oradan para aktarabilirsiniz. Binance TR ve Binance Global hesabınız aynı maile kayıtlı ile hesaplar arasında komisyonsuz bir şekilde para aktarımı yapabilirsiniz.

@Litecoin @mgnary
WIN dan manyak zarara girdim. BNB ve XLM nin ağzında edim. Ben satınca yükseldiler.

@mgnary @Litecoin
Bir şey olduğu yok arada silkelemece yapıyorlar. Şu anda bütün coinler btc ne yaparsa aynı şekilde tepki veriyor. Bunu BTC 40.000$’dan 50.000$’a gelirkende yaşadık. Psikolojik sınırlarda bu tip tepkiler normal. Kripto para piyasası 2 trilyon $ sınırına gelmiş, kimse coinini satıp çıkmaz şu aşamada zaten. Panik olmayın hemen...

@Litecoin @mgnary

@mgnary @Litecoin
Lan harbi hot düşüyor benim bakiye baya azaldı :(

Bir şey olduğu yok arada silkelemece yapıyorlar. Şu anda bütün coinler btc ne yaparsa aynı şekilde tepki veriyor. Bunu BTC 40.000$’dan 50.000$’a gelirkende yaşadık. Psikolojik sınırlarda bu tip tepkiler normal. Kripto para piyasası 2 trilyon $ sınırına gelmiş, kimse coinini satıp çıkmaz şu aşamada zaten. Panik olmayın hemen...
Silkeleme yaptıklarını biliyordum. Ama 0.0020 desteği kırılınca insan panik oluyor.

Sende mi böyle aldın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/safemoon-nedir-nasil-alinir.1413683/

Papara üzerinde %1 veya %0.5 komisyon var.

Komisyonsuz bir şekilde para yatırmak istiyorsanız. Binance TR hesabı açıp, oradan para aktarabilirsiniz. Binance TR ve Binance Global hesabınız aynı maile kayıtlı ile hesaplar arasında komisyonsuz bir şekilde para aktarımı yapabilirsiniz.
binance tr hesabı ile uğraşmak istemesin diye paparadan bahsettim dilerse onu da yapabilir
evet o şekilde aldım ama 1 dolar felan komisyon kesiyor
yine de kazandığın kara göre 1 doların pek de sorun olacağını sanmıyorum

Silkeleme yaptıklarını biliyordum. Ama 0.0020 desteği kırılınca insan panik oluyor.
valla hocam ister istemez yanlış okudum allah affetsin :D

BTC DÜŞÜYOOO ABOOO PİYASA ALT ÜST OLUYOOO
@Caner Kösedağ @Litecoin @Nvidia_GF_FX_500 @mralkcglr

Biraz izleyeceğim BTC'yi.

Geri