mezunum şuan üniversitede şehrimde 4 veya 2 yıllık bir üniversite okuyacağım veya istanbul özel mühendislik olucak gibi ama özele gidesim yok kendimi çok rahatsız hissederimÖğrenci misin, öğrenci isen kaça gidiyorsun?
mezunum şuan üniversitede şehrimde 4 veya 2 yıllık bir üniversite okuyacağım veya istanbul özel mühendislik olucak gibi ama özele gidesim yok kendimi çok rahatsız hissederimÖğrenci misin, öğrenci isen kaça gidiyorsun?
O zaman hiç bulaşma borsaya, zaten borsada iyi hesap yapabilmen gerek güzel kazanabilmek için yani matematik ve istatistik en azından iyi bilmen gerek. Hem 2-3 binle harçlık kazanılmaz. Sen o 2-3 binle kitap al, YKS çalış, güzel ve sevebileceğin bir bölüm hedefle. Ben olsam ilk önce üniversiteye odaklanırdım asla borsaymış, dövizmiş filanmış fulanmış takmam, sadece ama sadece üniversitede istediğim bölüme odaklanırdım. Yüzde bi milyon kazanırsın eğer iyi bir bölüm ve üniversite okursan, ayrıca borsayı da kolayca çözersin hobi olarak...mezunum şuan üniversitede şehrimde 4 veya 2 yıllık bir üniversite okuyacağım veya istanbul özel mühendislik olucak gibi ama özele gidesim yok kendimi çok rahatsız hissederim