Neler Yeni

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Öğrenci misin, öğrenci isen kaça gidiyorsun?
mezunum şuan üniversitede şehrimde 4 veya 2 yıllık bir üniversite okuyacağım veya istanbul özel mühendislik olucak gibi ama özele gidesim yok kendimi çok rahatsız hissederim

mezunum şuan üniversitede şehrimde 4 veya 2 yıllık bir üniversite okuyacağım veya istanbul özel mühendislik olucak gibi ama özele gidesim yok kendimi çok rahatsız hissederim
O zaman hiç bulaşma borsaya, zaten borsada iyi hesap yapabilmen gerek güzel kazanabilmek için yani matematik ve istatistik en azından iyi bilmen gerek. Hem 2-3 binle harçlık kazanılmaz. Sen o 2-3 binle kitap al, YKS çalış, güzel ve sevebileceğin bir bölüm hedefle. Ben olsam ilk önce üniversiteye odaklanırdım asla borsaymış, dövizmiş filanmış fulanmış takmam, sadece ama sadece üniversitede istediğim bölüme odaklanırdım. Yüzde bi milyon kazanırsın eğer iyi bir bölüm ve üniversite okursan, ayrıca borsayı da kolayca çözersin hobi olarak...

Ve borsaya haddinden fazla anlam ve önem yüklerseniz bir bataklıkta bulursunuz kendinizi. Esas olan garanti ve devamlı bir gelirinizin olmasıdır, borsa ise ek gelir kaynağı belki olabilir.

Borsa yarın açık olacak, normal günlerdeki gibi tam gün açık olacak. İşte borsanın tatil edildiği zaman çizelgesi:

2025-05-01_20-39.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,962
Üyeler
173,102
Son üye
KemaOfficial
Geri