Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

SkyMoon

80+
Döndü döndü, sakin... Almak isteyen alsın buralardan bir daha 400’ü gördüğünde 400’ün üstüne atacak çünkü.. bir sonraki direnç 416 - 420$ bandı..

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
@Caner Kösedağ pundix için ne diyorsun coin yakacaklar 1000:1 oranında değişecek. Bir bakıp beni etiketlermisin sana zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Caner Kösedağ birde phoenix global var 2018 de 2.5tl görmüş ama şuan 25krş 1 senelik yatırımda tekrar 2.5 görme olasılığı var mı sence 😅

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım.
Takipte kalmanızı öneririm.

Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz.

KAZANDILAR(Eğer girdilerse;) 🚀🚀🚀)

BNB %33 🔥
XLM %39 🔥
FLM %32 🔥
GTO %23 🔥

$RCN %18🔥
$ADX %30🔥
$NULS %30🔥

$WIN %212🔥
$AVAX %7 🔥
$XTZ %40🔥
$YFI %15🔥
$ALGO %9🔥
$ADA %7🔥
ARPA %16🔥

Bu işlerden benden daha iyi anlayan insanların buraya yakaladığı fırsatları atmalarını da rica ediyorum. ( @Litecoin @mgnary @Recep_Bey )

YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

$SXP
$XLM
$BAND
$ADA
$LINK

$ALGO

$XTZ

$BNB

$GRT ve $XLM

$KAVA

$ADA

$LINK

$REN

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kripto-para-analizleri-haberleri-firsatlari.335658/post-3380549

$NANO

$SXP

$ARPA

$AVAX

https://forum.donanimarsivi.com/kon...leri-haberleri-firsatlari.335658/post-3402569

$ONE

$KEY

$DLT

The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.

Nisan ayında eller tetikle olmalı;

1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!

2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.

3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.

sizce kısa vade de en fazla ne artar bana 4 5 kat artacak bir piyasa lazım 10 dolarım var 5o dolar olmalı da

uydu3

80+ Silver
sizce kısa vade de en fazla ne artar bana 4 5 kat artacak bir piyasa lazım 10 dolarım var 5o dolar olmalı da
Kısa vadede olması için ilk 100 coinden aşağılara bakmanız lazım

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Top Bottom