Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Alex, Chiliz'in CEO'su. Adama yazdıklarına bak, birde adam buna yanıt vermiş.Cidden nedir?
Alex, Chiliz'in CEO'su. Adama yazdıklarına bak, birde adam buna yanıt vermiş.Cidden nedir?
Anladım da ingilzice ksmı.Alex, Chiliz'in CEO'su. Adama yazdıklarına bak, birde adam buna yanıt vermiş.
sizce kısa vade de en fazla ne artar bana 4 5 kat artacak bir piyasa lazım 10 dolarım var 5o dolar olmalı da
Yüksek boyutta zarar edebileceğinizi hatırlatarak@Caner Kösedağ şuan hangisi alınır sence?
bttde özel durum vardı. diğerleri de öyle gibi.HOT BTT WIN başka tepki verdiler
KEY BTC paritesinde 3X verebilir. Güvenli bulduğunda değerlendirmeni öneririm.bttde özel durum vardı. diğerleri de öyle gibi.
bi bakacağım. genelde usdtde işlem yapıyorum benKEY BTC paritesinde 3X verebilir. Güvenli bulduğunda değerlendirmeni öneririm.
Bu grafikleri nereden biliyorsunuz ya? Neyi nereden çiziyorsunuz? Hiç anlamıyorum.çok güzel grafik. takibe aldım. eline sağlık.
Neyden bahsediyorsun diyor. Anlamamış yani.Anladım da ingilzice ksmı.
Anlamadım.Neyden bahsediyorsun diyor. Anlamamış yani.
Küçük bir araştırma yaptım ve bunu buldum. Bu kişi kim dersen profiline bakıp, anlayabilirsin.
Yorumları oku sana az çok fikir vercektir.
Evet analizin doğru formasyon olarak.$KEY
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güvenli alım için kırılım beklenebilir.
@Litecoin @mgnary
Ya ben kendi analizlerimde kuşkuya düşüyorum. Bu analizime bakabilir misiniz? Nasıl?
youtubeda falan teknik analiz videoları var.Bu grafikleri nereden biliyorsunuz ya? Neyi nereden çiziyorsunuz? Hiç anlamıyorum.
İhtiyacım kalmadı. Teşekkür ederim yine de.@Caner Kösedağ ref atayımmı trbinanceden?
11 dolarla xrp girilir mi acabaAnladım da ingilzice ksmı.
Şunu anlamadım. Alex naptı ki CHZ yükselmiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek boyutta zarar edebileceğinizi hatırlatarak
WIN
KEY
BTT
Yatırım tavsiyesi değildir.