Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Uzun vade hedefin varsa çıkarma bence. Her türlü geri toplıcak çünkü benim fikrimce. Alttan alıcak o kadar çok yatırımcı var ki. Bu fiyatlarda kalmasını imkansız görüyorum ben. Kendi fikirlerim tabii ki bunlar.
(YTD)
ben de uzun vadeli yatırmıştım da baya sıkıntı şu an :D

BTC 40 saniyede %20 düştü. Bu hiç normal bir durum değil. İşin arkasında bir şeyler dönüyor. Ama toplıcağını düşünüyorum her türlü.
(YTD)

BTC 40 saniyede %20 düştü. Bu hiç normal bir durum değil. İşin arkasında bir şeyler dönüyor. Ama toplıcağını düşünüyorum her türlü.
(YTD)
daha bugün izlediğim videoda bahsediyorlardı : video ve dakikasını atayım :
40.31

Rilaks. Kom davn. Dedi ama kendisi tırnaklarını yedi.
IMG_20210418_105127.jpg

IMG_20210418_105246.jpg

Bu işe girmenin zamanı mı şu anda? Dedemden 10.000 alıp coinlere yatırsam hazır düşmüşken. Kâr mı ederim zarar mı ederim? Pek bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Ytd

Bu işe girmenin zamanı mı şu anda? Dedemden 10.000 alıp coinlere yatırsam hazır düşmüşken. Kâr mı ederim zarar mı ederim? Pek bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Ytd
Hocam birinden para alıp girseydim ben ve şu anki gibi zararda olsaydım çok üzülürdüm. Kendi paramı kaybettiğim için üzülmüyorum şimdi. O yüzden gireceksen de kendi paranla gir bence. Yüksek meblağlara direk zart diye girme önce öğrenmek için ufak ufak gir. Yatırım tavsiyesi değildir

Ytd
Hocam bu piyasa öyle biryer değil, sürekli ilgili olmak lazım. Bir coin bir günde %40 a varan hareketler yapabiliyor, bugün gibi.

Kâr mı ederim zarar mı ederim?
Yükseleceği ön görülen koine yatırsan kar edebilirsin ama şu an ne yükselecek bilmiyorum. 1 hafta önce grafiğe göre yükselecek olan koinler bu tip düşüşler yüzünden yükselmekten vazgeçti.
Bu benim tecrübem. Hepsinin normal seviyelerine gelmesini bekliyorum.
Gelmezse babam beni....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MarketCap erimiş. Geri geliyor ama.
Ağzını hayra aç ln

Hocam birinden para alıp girseydim ben ve şu anki gibi zararda olsaydım çok üzülürdüm. Kendi paramı kaybettiğim için üzülmüyorum şimdi. O yüzden gireceksen de kendi paranla gir bence. Yüksek meblağlara direk zart diye girme önce öğrenmek için ufak ufak gir. Yatırım tavsiyesi değildir
Bende hiç para yok ki :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,630
Üyeler
184,654
Son üye
Estevao
Geri