Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
xrp, doge ve hacimsiz coinler.Peki ne olursa olsun asla para yatırmamamız gereken Coinler sizce hangileri ?
xrp, doge ve hacimsiz coinler.Peki ne olursa olsun asla para yatırmamamız gereken Coinler sizce hangileri ?
Düşecekler boş arttılar btt ve hot a olanlar olucak (ytd)xrp, doge ve hacimsiz coinler.
RVN de ben yükseliş bekliyorum şuan telefondayım yarın pc geçersem ss atarım şuanda fincan kulp oluşturuyor gibi duruyor ilk hedef kulp derinliği 2. Hedef fincan derinliği. YTDYeni başlayacak haftadaki RVN yorumlarınızı alayım .
4S golden cross. Bu iyiye işaret.Yeni başlayacak haftadaki RVN yorumlarınızı alayım .
İyi bir göremedim en azından şu anlık, beyaz desteğe çekilme mümkün.Yeni başlayacak haftadaki RVN yorumlarınızı alayım .
grafik analiz etmeyi nasıl öğrendiniz nerden öğrendinizİyi bir göremedim en azından şu anlık, beyaz desteğe çekilme mümkün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Farklı farklı birsürü kaynak, deneyim.grafik analiz etmeyi nasıl öğrendiniz nerden öğrendiniz
Kendim başkalarının analizine bakarak öğrendim (kripto sözlük, mgnary)grafik analiz etmeyi nasıl öğrendiniz nerden öğrendiniz
Farklı farklı birsürü kaynak, deneyim.
Kendi adıma yazıyorum.Peki ne olursa olsun asla para yatırmamamız gereken Coinler sizce hangileri ?
BTT iyi yalnız