Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

E1OU7qYWYAMOaTK.jpg

Shit coinler böyle çok artma riski de var düşme riski de var.
Bende %30 zarardayım ben bekleyeceğim yani ytd.
Ben son dakka sattım şu an rahat uyuyacağım ve analizlerden şaşmıyacağım birde shitcoinlerde analiz işlemiyo

Ben son dakka sattım şu an rahat uyuyacağım ve analizlerden şaşmıyacağım birde shitcoinlerde analiz işlemiyo
Aslında shit coinlere analiz işliyor ama alım satım için yani destek bölgesinde alıp dirençe yakın satmayı planlarsan oluyor.

Bende ayı sezonu başladığında pasif gelir için yapmayı düşünüyorum.
Ben satıp kâr elde etmeyi ama sanırım satmıcam şuan 2 tane 1tb alabilirim pek param yok onada abimle kardeşim konar ihtiyaçları var

Doğru diyorsun mb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben satıp kâr elde etmeyi ama sanırım satmıcam şuan 2 tane 1tb alabilirim pek param yok onada abimle kardeşim konar ihtiyaçları var
Hmm ben de kendime challange koydum spota yatırdığım parayla elde etmeye çalışıcam bunları dışarıdan hiç bir şey eklememeyi düşünüyorum. 1 Tb'de fena değil aslında ama fiyatı her an değişebilir.

Doğru diyorsun mb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm ben de kendime challange koydum spota yatırdığım parayla elde etmeye çalışıcam bunları dışarıdan hiç bir şey eklememeyi düşünüyorum. 1 Tb'de fena değil aslında ama fiyatı her an değişebilir.
8tb x2 olmuş görünce niye almadım diye duvarı yumrukladım somra o kadar param yok diye üzüldüm

8tb x2 olmuş görünce niye almadım diye duvarı yumrukladım somra o kadar param yok diye üzüldüm
Kendini üzme böyle şeyler için unutma fırsat her zaman olacak birkaç tren kaçtı diye istasyon kapanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,808
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri