- Konu Sahibi Konu Sahibi
Paypal Türkiye'de olmadığı için sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum hocam kripto en iyisi gibi.paypal açabilirsin ücretiyle
Paypal Türkiye'de olmadığı için sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum hocam kripto en iyisi gibi.paypal açabilirsin ücretiyle
bilmiyordum tesekkür ederimEth ağı için diyorsunuz ama orada da matic ağı bsc ağı vs var ama arkadaş zaten TL ye çevirip bankaya çekecek yani onun için tamamen gereksiz
Kriptoları yatırım dışında ödeme almak, ürün almak, para transferleri yapmak gibi amaçlarla kullanmak ülkemizde yasaklandı. Fark edilirse yaptığın şey sıkıntı olabilir haberin olsun.Merhaba, yabancı forumlarda satış yapıyorum ve PayPal olmadığı için ödemeyi kripto para ile alıyorum. Kripto işlerinden anlamıyorum bu yüzden birkaç soru sormak istiyorum. İlk önce MATIC ile ödeme aldım ve daha sonra Binance, ardından Binance TR hesabıma aktararak TRY bozdurdum ve parayı banka hesabıma çektim. Soruma gelirsek, en az komisyonlu coin hangisidir? Yatırım yapmıyorum bu yüzden hesabıma gelen bütün coinleri TRY bozdurup banka hesabıma çekeceğim, önerebileceğiniz daha az komisyonlu coin veya başka bir şeyler var mı?
Discord nitro vs. satıyorum.Ne satıyorsun reis
Hocam o konuda bir fikrim yok yapılan hizmet karşılığı ödeme kriptoyla almak suç olabilir hiç kriptoyu o amaçla kullanmadım bilmiyorum@selamlargençler , @55superx dediği bir sıkıntı çıkar mı hocam?