Kron TX100 Bisiklet Nasıldır?

Bianchi'yi ben de çok severim ama şuan eskisi gibi güncel değilim. Bianchi'de shimano takım, ön amörtisör olan şehir içi kullanıma uygun hangi modeli önerirsiniz Dağ bisikleti bakmıyorum
Bence en iyisi toplama bilgisayar gibi kendiniz bisiklet toplayın. 😂😂
Şaka değil!

Kanka ben öneririm bisikleti hem malzeme kaliteside iyi
kardeşim eğer benim gibi kullansaydın anlardın malzeme okadar iyi değil salcano sadece adı var çoğu bisiklette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence en iyisi toplama bilgisayar gibi kendiniz bisiklet toplayın. 😂😂
Şaka değil!
eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan pc gibi değil bu :D

Arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuzdur benim iki küçük kardeşim var boyları ortalama 155 cm ve hızlı da büyüdükleri için 28" bir şehir için kullanıma uygun bisiklet almaya karar verdim. Tam bir F/P manyağı olduğum için epey araştırdım. 1350TL fiyata 2020 Kron TX100 16" kadro olanını almaya karar verdim Bu modeli daha önce kullanan var mı düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. veya şehir içi kullanıma uygun aklınızda farklı modeller de varsa tavsiyelere açığım
Abi inşallah bu ekran kartıdır yeni sistemdeki kart

Ekler

• Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    111.1 KB · Hit: 81
kardeşim eğer benim gibi kullansaydın anlardın malzeme okadar iyi değil salcano sadece adı var çoğu bisiklette

eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan PC gibi değil bu :D
ama abdullah abi isterse ona toplarım hemen daha önce toplamadım değil ;)

Abi inşallah bu ekran kartıdır yeni sistemdeki kart
yani adam bisiklet soruyo sen sistem kartı gösterion ona mı binip sürsün şehirde kardeşim :D ;D

ama abdullah abi isterse ona toplarım hemen daha önce toplamadım değil ;)

yani adam bisiklet soruyo sen sistem kartı gösterion ona mı binip sürsün şehirde kardeşim :D ;D
Hayır da Abdullah abiyi gorunce sormak istedim 👍

Ekler

• Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    111.1 KB · Hit: 70
  • Screenshot_2020-06-06-18-21-27-965_com.instagram.android (1).webp
    Screenshot_2020-06-06-18-21-27-965_com.instagram.android (1).webp
    183.7 KB · Hit: 66
@Abdullah Hacıgül abi bide şehir bisikletlerinin tekerleri çok daha ince yani kardeşlerin ilk kez kullancaksa çok düşerler söliyim ben dağ bisikleti die geçiyor bu modeller ama şehirde kullanılıyor bence bunlardan al
model: bianchi speed serisi

eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan PC gibi değil bu :D
Aynakol, Ruble ve arka aktarıcıya uyduğu sürece sorun yok de mi? İnce kalın olması sürücüyü nasıl etkiler?

Gızeldir. Ama uygun fiyata benzer özelliklerde Salcanodaha iyi olur.

Bazen kardeş olmak istersin😁

Aynakol, Ruble ve arka aktarıcıya uyduğu sürece sorun yok de mi? İnce kalın olması sürücüyü nasıl etkiler?
bak şimdi aynakolun dişli sayısı önemli çünkü kadroya değerse çöp olur sonra aynakolların bazıları dişlerini kalın yapıyor eğer ki siz ona uygun olmayan bişi alırsanız ilerde zincir çatlayıp kırılır daha sonra her ruble her jantla uyumlu değil özel ölçüleri var bir de şehir içi için hiç toplamaya gerek yok
maksadın hareket yapmak yada dağda sürmek ise toplanır

@Abdullah Hacıgül abi bide şehir bisikletlerinin tekerleri çok daha ince yani kardeşlerin ilk kez kullancaksa çok düşerler söliyim ben dağ bisikleti die geçiyor bu modeller ama şehirde kullanılıyor bence bunlardan al
model: bianchi speed serisi
Bianchi çok sorun çıkarıyor. Arkadaşlarım kullanıyordu. 1000TL modelini(4 yıl önce)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,635
Üyeler
184,034
Son üye
Nejdet_Cengiz
Geri