Neler Yeni

Kron TX100 Bisiklet Nasıldır?

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Aynakol, Ruble ve arka aktarıcıya uyduğu sürece sorun yok de mi? İnce kalın olması sürücüyü nasıl etkiler?
eğer ki istersen daha fazla detay verebilirim biraz karışık çünkü ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bianchi çok sorun çıkarıyor. Arkadaşlarım kullanıyordu. 1000TL modelini(4 yıl önce)
bianchi düzeltti artık sorun falan yok çok nadir şu an bianchi orta segmentin kralı

Bianchi çok sorun çıkarıyor. Arkadaşlarım kullanıyordu. 1000TL modelini(4 yıl önce)
bir de çok uzattım ama bianchi 4 sene önce yeni şeyler denemişti ondan :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
eğer ki istersen daha fazla detay verebilirim biraz karışık çünkü ;)

bianchi düzeltti artık sorun falan yok çok nadir şu an bianchi orta segmentin kralı
İnternet'ten bakıyorum, parçalar hakkında hiç bilgi vermeden satışa koyuyorlar.
Aslında çok güzel olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Benim kardeşimin de bianchi bisikleti var. Biraz hantal kalıyor benimkinden daha ince lastiğe sahip olmasına rağmen.
Olay sadece teker değil. iskeleti hangi maddeden yapıldığında önemli.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuzdur benim iki küçük kardeşim var boyları ortalama 155 cm ve hızlı da büyüdükleri için 28" bir şehir için kullanıma uygun bisiklet almaya karar verdim. Tam bir F/P manyağı olduğum için epey araştırdım. 1350TL fiyata 2020 Kron TX100 16" kadro olanını almaya karar verdim Bu modeli daha önce kullanan var mı düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. veya şehir içi kullanıma uygun aklınızda farklı modeller de varsa tavsiyelere açığım
Abi kron markasını önermem farklı modelleri kullananlari gördüm kadrolari vs. Pek kaliteli değil. Kadrosu kırılan bile gördüm. Ama bisikleti çok hor kullanmayacaksa alabilirsiniz. Normal kullanımlar icin guzel bisikletler.

Arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuzdur benim iki küçük kardeşim var boyları ortalama 155 cm ve hızlı da büyüdükleri için 28" bir şehir için kullanıma uygun bisiklet almaya karar verdim. Tam bir F/P manyağı olduğum için epey araştırdım. 1350TL fiyata 2020 Kron TX100 16" kadro olanını almaya karar verdim Bu modeli daha önce kullanan var mı düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. veya şehir içi kullanıma uygun aklınızda farklı modeller de varsa tavsiyelere açığım
Boyundan dolayı 16inc kadro sıkıntı çıkarabilir dalga geçmek vs. İçin söylemiyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Boyunudan dolayı 16inc kadro sıkıntı çıkarabilir dalga geçmek vs. İçin söylemiyorum
yanlızca bakın şimdi kron bisikletler hor kullanmasanızda çok sıkıntılı çünkü maşa vs full dandik siz ucuza alıyosunuz ama 3 ay sonra bakımda yok vites kolu bozulmuş yok maşa yayı gevşemiş donmuş die size yine alı aynı parayı :D

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
İkisi de alüminyum. Hatta benimki biraz daha büyük.
bak bianchi aliminyumunu kalın yapıyor ve kaynaklarıda ağırlık yapıyor bianchi o yüzden güzel ve sağlam hafif bisiklet her zaman iyi değildir !!

bak bianchi aliminyumunu kalın yapıyor ve kaynaklarıda ağırlık yapıyor bianchi o yüzden güzel ve sağlam hafif bisiklet her zaman iyi değildir !!
farkettiysen bilmiorum bianchi bi yere çarpınca genellikle çizik oluşur çok sert çarpmadığın sürece ama diğer aliminyumlar çarpınca küçük vuruklar oluşur

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Benim bisiklet BMW 6 yıl önce 1800TL'ye aldım. En ufak sorun olmadı. Çok kaliteli malzemeler kullanılmış. Hem sağlam hemde dayanıklı. 3 parmağım ile bisikleti taşıyabiliyorum.
Yarış lastiklerinden biraz daha kalın ve zırhlı.

Top Bottom