Neler Yeni

Kron TX100 Bisiklet Nasıldır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bianchi'yi ben de çok severim ama şuan eskisi gibi güncel değilim. Bianchi'de shimano takım, ön amörtisör olan şehir içi kullanıma uygun hangi modeli önerirsiniz Dağ bisikleti bakmıyorum
Bence en iyisi toplama bilgisayar gibi kendiniz bisiklet toplayın. 😂😂
Şaka değil!

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Kanka ben öneririm bisikleti hem malzeme kaliteside iyi
kardeşim eğer benim gibi kullansaydın anlardın malzeme okadar iyi değil salcano sadece adı var çoğu bisiklette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en iyisi toplama bilgisayar gibi kendiniz bisiklet toplayın. 😂😂
Şaka değil!
eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan pc gibi değil bu :D

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuzdur benim iki küçük kardeşim var boyları ortalama 155 cm ve hızlı da büyüdükleri için 28" bir şehir için kullanıma uygun bisiklet almaya karar verdim. Tam bir F/P manyağı olduğum için epey araştırdım. 1350TL fiyata 2020 Kron TX100 16" kadro olanını almaya karar verdim Bu modeli daha önce kullanan var mı düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. veya şehir içi kullanıma uygun aklınızda farklı modeller de varsa tavsiyelere açığım
Abi inşallah bu ekran kartıdır yeni sistemdeki kart

Ekler

• Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    476.2 KB · Hit: 69

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
kardeşim eğer benim gibi kullansaydın anlardın malzeme okadar iyi değil salcano sadece adı var çoğu bisiklette

eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan PC gibi değil bu :D
ama abdullah abi isterse ona toplarım hemen daha önce toplamadım değil ;)

Abi inşallah bu ekran kartıdır yeni sistemdeki kart
yani adam bisiklet soruyo sen sistem kartı gösterion ona mı binip sürsün şehirde kardeşim :D ;D

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
ama abdullah abi isterse ona toplarım hemen daha önce toplamadım değil ;)

yani adam bisiklet soruyo sen sistem kartı gösterion ona mı binip sürsün şehirde kardeşim :D ;D
Hayır da Abdullah abiyi gorunce sormak istedim 👍

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

Ekler

• Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2020-06-09-17-09-20-702_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    476.2 KB · Hit: 61
  • Screenshot_2020-06-06-18-21-27-965_com.instagram.android (1).png
    Screenshot_2020-06-06-18-21-27-965_com.instagram.android (1).png
    1.3 MB · Hit: 58

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
@Abdullah Hacıgül abi bide şehir bisikletlerinin tekerleri çok daha ince yani kardeşlerin ilk kez kullancaksa çok düşerler söliyim ben dağ bisikleti die geçiyor bu modeller ama şehirde kullanılıyor bence bunlardan al
model: bianchi speed serisi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

eğer yüksek bilginiz yoksa toplamak çok sıkıntı toplarken zincir kalınlığı furş takımı falan PC gibi değil bu :D
Aynakol, Ruble ve arka aktarıcıya uyduğu sürece sorun yok de mi? İnce kalın olması sürücüyü nasıl etkiler?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Gızeldir. Ama uygun fiyata benzer özelliklerde Salcanodaha iyi olur.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bazen kardeş olmak istersin😁

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Aynakol, Ruble ve arka aktarıcıya uyduğu sürece sorun yok de mi? İnce kalın olması sürücüyü nasıl etkiler?
bak şimdi aynakolun dişli sayısı önemli çünkü kadroya değerse çöp olur sonra aynakolların bazıları dişlerini kalın yapıyor eğer ki siz ona uygun olmayan bişi alırsanız ilerde zincir çatlayıp kırılır daha sonra her ruble her jantla uyumlu değil özel ölçüleri var bir de şehir içi için hiç toplamaya gerek yok
maksadın hareket yapmak yada dağda sürmek ise toplanır

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
@Abdullah Hacıgül abi bide şehir bisikletlerinin tekerleri çok daha ince yani kardeşlerin ilk kez kullancaksa çok düşerler söliyim ben dağ bisikleti die geçiyor bu modeller ama şehirde kullanılıyor bence bunlardan al
model: bianchi speed serisi
Bianchi çok sorun çıkarıyor. Arkadaşlarım kullanıyordu. 1000TL modelini(4 yıl önce)

Top Bottom