krona sorunlu dememin sebebi fiyatını haketmiyo bak gövde varya kadro deniyor oraya o kadro kaynakları çok güzel değil dolayısyla her hangi bir düşüşte kırılma riski yüksek bianchi ise çok sağlam bisikletler yapıyor
krona sorunlu dememin sebebi fiyatını haketmiyo bak gövde varya kadro deniyor oraya o kadro kaynakları çok güzel değil dolayısyla her hangi bir düşüşte kırılma riski yüksek bianchi ise çok sağlam bisikletler yapıyor
bak yasin abicim ben daha önce bisikletlerle ilgili çk araştırma yaptım en az senin teknoloji bilgin kadar benim bisiklet bilgim var öncelikle kronun kadrosu (gövde) çok dandik kaynaklarla oturtulmuş dolayısıyla herhangi bir düşmede direk çatlak kırık olma ihtimali yüksek
2. şikayetim ise kron özellikle satsın die ucuz ve renkli yapıyor eğerki güzellik takıntınız varsa çok çabuk çiziliyor söliyim
3. olarakda teknik bir konu üstndeki amortisör ( ön maşa) aşırı dandik yani yaklaşık bi 3 4 ay kulladıktan sonra yağları bitiyor ve yaylar kuruyup donuyor yani maşa çöp oluyor, daha sonra üstündeki frenler ve vites sistemleri genellikle dandik olduğu için yine sana aldığın fiyatı geri ödetiyor
Kısaca ben kron tavsiye etmemm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sert sürme değil !! yolda bir çukura bile düşse çatlak oluşabiliyor çok çabuk benim kastettiğim sert sürme değil bak
bak yasin abicim ben daha önce bisikletlerle ilgili çk araştırma yaptım en az senin teknoloji bilgin kadar benim bisiklet bilgim var öncelikle kronun kadrosu (gövde) çok dandik kaynaklarla oturtulmuş dolayısıyla herhangi bir düşmede direk çatlak kırık olma ihtimali yüksek
2. şikayetim ise kron özellikle satsın die ucuz ve renkli yapıyor eğerki güzellik takıntınız varsa çok çabuk çiziliyor söliyim
3. olarakda teknik bir konu üstndeki amortisör ( ön maşa) aşırı dandik yani yaklaşık bi 3 4 ay kulladıktan sonra yağları bitiyor ve yaylar kuruyup donuyor yani maşa çöp oluyor, daha sonra üstündeki frenler ve vites sistemleri genellikle dandik olduğu için yine sana aldığın fiyatı geri ödetiyor
Bianchiye bakabilirsiniz hem sağlam oluyor birde abicim carraro gibi markalar da ek fiyat istiyor o fiyatı haketmiyor bianchi gibi markalar sağlamdır ve güzeldir carraro markası çöp demiyorum sevdiğim marka ama bu gibi markalardan yüksek fiyatlı ir ürün almadıkça bianchi ucuz ve güzel ürünler yapıyor bana güvenin lütfen
sert sürme değil !! yolda bir çukura bile düşse çatlak oluşabiliyor çok çabuk benim kastettiğim sert sürme değil bak
Bencede doğru söylemişsin çok sıkıntı çıkarıyor parçaları diye biliyorum sağlam değil bende bir buçuk yıl falan araştırmışımdır farklı alanda olsada ama daha çok dağ bisikletlerini araştırdım ben
sen bilirsin ama istersen ben burdayım elimden geldiğince sana yardım ederim
SON OLARAK türkiyede bisiklet markalarını 3 ayrı gruba ayırmak gerekirse (düşük orta ve üst ) düşük seviye ve orta seviye segmentine bianchi girer kron salcano carraro gibi markalar girer
yüksek seviye ise canyon, specialized NS bikes gibi markalar girer bu markalar türkiyede çok az duyulduğu için çok az kişi bilir
kısacası türkiye bisiklet konusunda çok kazıkçı bir ülkedir üzücü ama maalesef durum bu
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Biliyorsunuzdur benim iki küçük kardeşim var boyları ortalama 155 cm ve hızlı da büyüdükleri için 28" bir şehir için kullanıma uygun bisiklet almaya karar verdim. Tam bir F/P manyağı olduğum için epey araştırdım. 1350TL fiyata 2020 Kron TX100 16" kadro olanını almaya karar verdim Bu modeli daha önce kullanan var mı düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. veya şehir içi kullanıma uygun aklınızda farklı modeller de varsa tavsiyelere açığım