Kronik sorun hakkında soru

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Şimdi mesela biri "şu marka ssd alacağım iyi mi?" diye bir konu açıyor ve konu altına şöyle yorumlar geliyor ;
"Bu ssd kronik sorunlu"
Benim anlamadığım olay şu yani kronik(çözülemeyen) sorunu varsa ürünün neden üretiliyor. Beni aydınlatın

Herkezin sadece kronik sorunlu oldumu bilip ne sorunu olmadinı bilmiyor :D (!)

İlk üretilen x ürün alınmaz demek gibi bir şey bu. Örnek vermek gerekirse PS 5 konsolu.

Şimdi mesela biri "şu marka ssd alacağım iyi mi?" diye bir konu açıyor ve konu altına şöyle yorumlar geliyor ;
"Bu ssd kronik sorunlu"
Benim anlamadığım olay şu yani kronik(çözülemeyen) sorunu varsa ürünün neden üretiliyor. Beni aydınlatın
Örnek ssd verelim bari Adata Su630

"Bu ssd kronik sorunlu"
Kronik sorun hemen olacak diye bir durum yok mesela s7edge pembe çizgi kronik sorunu var genelde 2 yıl civarında oluyor sonuçta bu telefon 2 yıl üretilmiş üretim durdurulsa ne olacak onun yerine genel olarak garantiler garanti içinde yaşanınca yapıyorlar ücretsiz bir şekilde.

"Bu ssd kronik sorunlu"
Ssd aldığında sorun olmuyor ömrü kısa oluyor tüketiciler ucuz olduğu için aliyor üreticide üretmeye devam ediyor 2 sene sonra 3 sene sonra kullanımına göre hız değerlerin yere çakılıyor vs vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,288
Üyeler
189,423
Son üye
Enes Faruk Çoban
Geri