Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
Hmm olabilir ben eskisi sandım.Bir de hocam sanırım bu çok yeni bir model bizim bildiğimiz glacier 180 hz bu 200 hz overclock mu yaptılar artık naptılar
Hmm olabilir ben eskisi sandım.Bir de hocam sanırım bu çok yeni bir model bizim bildiğimiz glacier 180 hz bu 200 hz overclock mu yaptılar artık naptılar
Rampage ile uğraşma cidden pişman olursun yinede sen bilirsin.Sizce Ktc mi yoksa bu rampage modeli mi ? Bir arkadaştan 6500e alma şansım var bu monitörü:
En büyük tereddüt bu bende aynı ikilemdeyimAcaba almalı mıyız yoksa beklemeli miyiz daha iyi fırsatlar olabilir
14 gün iade sürecin var al dursun iade edersinAcaba almalı mıyız yoksa beklemeli miyiz daha iyi fırsatlar olabilir
Hmm simdi msi 31.5 inc ve curved va panel. Bu ips düz ekran 27 inc. Tercih meselesi. Ben olsam ktc alırım curved felan bana gore degilİtopyadan cuma günü MSI G32CQ5P 7500'e mal etmiştim(daha kargolamadılar) acaba bunu mu alsam MSI iptal edip
Bende de 4050 var oynatıyor da grafik kısman lazım bide 2K için 6 gb vram yetmediği için drop yapıyo4050 i5 12450h 16gb ddr5 laptop var 2k oynatır mı arada kaldım rdr 2 god of war tarzı oyunlarda kullanıcam