🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

https://www.REFERAL LİNK!vQhFbZYuci/

Türkiye'ye uzun zamandır gelmesi gereken modeldi, 10 Kasım'da gelmiş.
Renk gamutları muazzam derecede iyi.

1763048129395.png

Kontrast olarak IPS ortalamanın en üstü diyebilirim.

1763048174255.png

Parlaklık olarak yüksek.

1763048198152.png

Ghosting testi;

1763049346511.png

Sabit bir OverDrive ayarı yok.
OverDrive ayarı olarak;
320 Hz için FPS, rekabetçi oyunlar için Advanced mod.
Genel kullanım için standard mod.
10.999 TL gibi bir fiyata son derece güzel.
Renk değerleri doğruysa baya iyi duruyor. Kasa Alienware'i anımsattı :D

@Tayfunns hocam açık konuşmak gerekirse burda 50 kişi al deseydi sen alma deseydin almazdım, sizin o profilinizdeki T den dolayımı bilmiyorum ama size güvenim anama babama güvenimden fazla. koorui yi iptal edemedim kargoda diye gelir gelmez geri göndericem, ktc yi siparişi verdim bile :D bu ktc nin diğer monitorlere kıyasla öne cikan kısımları nelerdir hocam ufak bi açıklarmısınız ne aldığımı bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns hocam açık konuşmak gerekirse burda 50 kişi al deseydi sen alma deseydin almazdım, sizin o profilinizdeki T den dolayımı bilmiyorum ama size güvenim anama babama güvenimden fazla. koorui yi iptal edemedim kargoda diye gelir gelmez geri göndericem, ktc yi siparişi verdim bile :D bu ktc nin diğer monitorlere kıyasla öne cikan kısımları nelerdir hocam ufak bi açıklarmısınız ne aldığımı bileyim
mesela 300hz (320hz OD) gibi bi ifade var bu nedemek, bana fps oyunlarında gerekli verimi sağlarmı, hikayeli oyunlarda bu fiyata alabileceğim en iyi görüntü olur mu

tayfun hocam diyor ki 15 16k lık muadillerinden bile üstün, diğerlerini bilmem ama tayfun hoca dediyse bi bildiği vardır
doğrudur fakat iptal edip ktc alacak limit kalmadı kartta:) çok bir fark varsa iptal edeyim bari

mesela 300hz (320hz OD) gibi bi ifade var bu nedemek, bana fps oyunlarında gerekli verimi sağlarmı, hikayeli oyunlarda bu fiyata alabileceğim en iyi görüntü olur mu
Teşekkürler dost. Farkları şu; Renk kapsamı, kontrast oranı ve parlaklık kısmında rakiplerinden iyi. Fiyatı da çok uygun.

300hz panelin kendi hızı. 320hz ye overclock yapılabiliyor.

OD ayarı da piksellere overclock yapıyor. Yani tepki süresini iyileştiriyor.

hocam ben de koori aldım,hangi özelliği ktc'den geri kalıyor?
Üstte yazdım hocam.

doğrudur fakat iptal edip ktc alacak limit kalmadı kartta:) çok bir fark varsa iptal edeyim bari
benim hiç bilgim yok hocam tayfun hoca ne derse onu yaparım basit bir adamım

Teşekkürler dost. Farkları şu; Renk kapsamı, kontrast oranı ve parlaklık kısmında rakiplerinden iyi. Fiyatı da çok uygun.

300hz panelin kendi hızı. 320hz ye overclock yapılabiliyor.

OD ayarı da piksellere overclock yapıyor. Yani tepki süresini iyileştiriyor.

Üstte yazdım hocam.
320hz ye overclock yapılması durumu tehlikeli birşeymi? risk arz ediyormu? 20hz için gerek tehlikeli olacak bir şey yoktur sanırım

benim hiç bilgim yok hocam tayfun hoca ne derse onu yaparım basit bir adamım

320hz ye overclock yapılması durumu tehlikeli birşeymi? risk arz ediyormu? 20hz için gerek tehlikeli olacak bir şey yoktur sanırım
Paneli yenileme hızında kullanmak genel de daha iyidir. Birden fazla sebebi var.

1- panele overclock yaptığı için bozulma riski artar.
2- Flicker olabilir.
3- renkleri soluklaştırabilir
4- Stabiliteyi bozabilir.

İstisna durumlar olabilir, bazı modeller sıkıntısız çalıştırabilir. Bunlar ihtimallerdir. Marka monitöre güvendiği zaman OSD menüsüne opsiyon olarak koymak yerine fabrikadan overclock yaparak gönderebilir.

Örnek olarak G25F2 modeli, panel 180hz olsa da fabrikadan 200hz olarak geliyor. Demek ki sıkıntısız çalışıyor ve marka güveniyor ki 200hz overclock yapmış. Monitörler de önemli şeyleri marka zaten fabrikadan optimize ederek gönderir. Kontrast, parlaklık, gamma vb default genel de en iyisidir. Ivır zıvır ayarlar opsiyon olarak sunulur ama çoğu zaman bir işinize yaramaz. Eğer gerekirse zaten marka bunu yapıyor.

Ama dediğim gibi açarsın ve sıkıntısız çalışabilir. Kesin sorun çıkaracak diye bir kaide yok.

Paneli yenileme hızında kullanmak genel de daha iyidir. Birden fazla sebebi var.

1- panele overclock yaptığı için bozulma riski artar.
2- Flicker olabilir.
3- renkleri soluklaştırabilir
4- Stabiliteyi bozabilir.

İstisna durumlar olabilir, bazı modeller sıkıntısız çalıştırabilir. Bunlar ihtimallerdir. Marka monitöre güvendiği zaman OSD menüsüne opsiyon olarak koymak yerine fabrikadan overclock yaparak gönderebilir.

Örnek olarak G25F2 modeli, panel 180hz olsa da fabrikadan 200hz olarak geliyor. Demek ki sıkıntısız çalışıyor ve marka güveniyor ki 200hz overclock yapmış. Monitörler de önemli şeyleri marka zaten fabrikadan optimize ederek gönderir. Kontrast, parlaklık, gamma vb default genel de en iyisidir. Ivır zıvır ayarlar opsiyon olarak sunulur ama çoğu zaman bir işinize yaramaz. Eğer gerekirse zaten marka bunu yapıyor.

Ama dediğim gibi açarsın ve sıkıntısız çalışabilir. Kesin sorun çıkaracak diye bir kaide yok.
20 hz için hiç gerek yok hocam çatır çatır 300hz akar

Bu site şimdi 11K satıyor ya, gider 1 hafta sonra 10K'dan verir bunu! :cautious:

Geri