🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

ips glow ile backlight bleeding karıştırılıyor. paylaşılan fotoğrafların çoğunda ips glow var bu da ips monitörler için doğal. bu cihazdan 2 adet aldım gayet kabul edilebilir düzeyde homojen idi ips glow durumu.

ips glow ile backlight bleeding karıştırılıyor. paylaşılan fotoğrafların çoğunda ips glow var bu da ips monitörler için doğal. bu cihazdan 2 adet aldım gayet kabul edilebilir düzeyde homojen idi ips glow durumu.
evet hocam ilk etapta bende karıştırmıştım sonradan yabancı forumlardan iyice kavrayarak çoğu panelde bunu (ips glow) belli başlı ayarlarla belli bir oranda fixleyebildiğimi öğrendim fakat bu modelde YD yorumlarında da bazı insanların monitörlerinde adeta arkadan fener vuruyorlarmış gibi duruyor benim ilk satın aldığım da o tarzdaydı değişime gönderdim

1763503996245.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir bez yardımıyla o bölgeyi hafif ovalayın bastırmadan o şekilde geçebiliyor stuck pixeller
Valla o kadar küçük ki hiç bulaşmadım kalsın.

Merhaba arkadaşlar @Tayfunns hocamın önerisiyle geçen hafta cuma aldım, pazartesi geldi.
Hiçbir ölü pixel yok ufo ve ghosting testi de normal farklı bir şey yok,
Fakat ekran anlık 1-2 saniye gidip geliyor, gün içinde 2-3 kez karşılaştım. HDMI Kablo kullanıyorum iyi bir şey değil A101 den 0 almıştım geçen ay 4K veriyor. bu problemin bi arıza olup olmadığına emin değilim. başına böyle bir şey gelen var mıdır alan arkadaşlardan?

Merhaba arkadaşlar @Tayfunns hocamın önerisiyle geçen hafta cuma aldım, pazartesi geldi.
Hiçbir ölü pixel yok ufo ve ghosting testi de normal farklı bir şey yok,
Fakat ekran anlık 1-2 saniye gidip geliyor, gün içinde 2-3 kez karşılaştım. HDMI Kablo kullanıyorum iyi bir şey değil A101 den 0 almıştım geçen ay 4K veriyor. bu problemin bi arıza olup olmadığına emin değilim. başına böyle bir şey gelen var mıdır alan arkadaşlardan?
Kablodan olması muhtemel. Bende 1920x1080 destekleyen laptopuma taktıpım 2k lık bi monitörde sürekli o hatayı alıyodum. Ara ara ekran gidip geliyodu. Ek olarak pixellerde farklı renkler falan da görüyodum. Değiştirdim monitörü ama sorun değişmedi. Kablo değiştirerek denemek en mantıklısı. Ama dediğim gibi laptopa bağlıyosanız ondan kaynaklanma olasılığı da var

Ekler

• IMG_4050.webp
    IMG_4050.webp
    168.6 KB · Hit: 42
  • IMG_4002.webp
    IMG_4002.webp
    792.1 KB · Hit: 38
Ben hala 320Hz kullanmayı istiyorum en fazla nolabilirki:)

Geri