Şuan sadece siyahta gözüken bir ölü pixel farkettim garip ama diğer renklerde gözükmüyorÖlü piksel veya başka bir sorun çıktı mı şuanlık
Şuan sadece siyahta gözüken bir ölü pixel farkettim garip ama diğer renklerde gözükmüyorÖlü piksel veya başka bir sorun çıktı mı şuanlık
bana gelen versiyona göre süper sizinki benimki ekrana arkadan fener tutuluyormuş gibiydiEvet ilk 2k deneyimim. Umarım fotoğraflar yardımcı olur.
stuck pixel hocam ölü değil az da olsa düzelme ihtimali varŞuan sadece siyahta gözüken bir ölü pixel farkettim garip ama diğer renklerde gözükmüyor
Hocam bir bez yardımıyla o bölgeyi hafif ovalayın bastırmadan o şekilde geçebiliyor stuck pixellerŞuan sadece siyahta gözüken bir ölü pixel farkettim garip ama diğer renklerde gözükmüyor
evet hocam ilk etapta bende karıştırmıştım sonradan yabancı forumlardan iyice kavrayarak çoğu panelde bunu (ips glow) belli başlı ayarlarla belli bir oranda fixleyebildiğimi öğrendim fakat bu modelde YD yorumlarında da bazı insanların monitörlerinde adeta arkadan fener vuruyorlarmış gibi duruyor benim ilk satın aldığım da o tarzdaydı değişime gönderdimips glow ile backlight bleeding karıştırılıyor. paylaşılan fotoğrafların çoğunda ips glow var bu da ips monitörler için doğal. bu cihazdan 2 adet aldım gayet kabul edilebilir düzeyde homojen idi ips glow durumu.
ips glow ile backlight bleeding karıştırılıyor. paylaşılan fotoğrafların çoğunda ips glow var bu da ips monitörler için doğal. bu cihazdan 2 adet aldım gayet kabul edilebilir düzeyde homojen idi ips glow durumu.
Valla o kadar küçük ki hiç bulaşmadım kalsın.Hocam bir bez yardımıyla o bölgeyi hafif ovalayın bastırmadan o şekilde geçebiliyor stuck pixeller
Hocam birde 5-6 kaynaktan baktığım kadarıyla bir süre kullanımdan sonra aşağıdaki görseldeki gibi iyileşmeler olabiliyormuş ips glowing seviyesindeAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla o kadar küçük ki hiç bulaşmadım kalsın.
Ne yapmak lazımHocam birde 5-6 kaynaktan baktığım kadarıyla bir süre kullanımdan sonra aşağıdaki görseldeki gibi iyileşmeler olabiliyormuş ips glowing seviyesinde
Alıntıyı görüntüle
Kablodan olması muhtemel. Bende 1920x1080 destekleyen laptopuma taktıpım 2k lık bi monitörde sürekli o hatayı alıyodum. Ara ara ekran gidip geliyodu. Ek olarak pixellerde farklı renkler falan da görüyodum. Değiştirdim monitörü ama sorun değişmedi. Kablo değiştirerek denemek en mantıklısı. Ama dediğim gibi laptopa bağlıyosanız ondan kaynaklanma olasılığı da varMerhaba arkadaşlar @Tayfunns hocamın önerisiyle geçen hafta cuma aldım, pazartesi geldi.
Hiçbir ölü pixel yok ufo ve ghosting testi de normal farklı bir şey yok,
Fakat ekran anlık 1-2 saniye gidip geliyor, gün içinde 2-3 kez karşılaştım. HDMI Kablo kullanıyorum iyi bir şey değil A101 den 0 almıştım geçen ay 4K veriyor. bu problemin bi arıza olup olmadığına emin değilim. başına böyle bir şey gelen var mıdır alan arkadaşlardan?
Gerçekte belirgin şekilde 1080 p ile arasında fark var mı?Evet ilk 2k deneyimim. Umarım fotoğraflar yardımcı olur.