incehesap inceledi fotoğrafladı Distirbütor'e gönderdi onların raporuyla ya iade ya da değişim sunacaklarmış ben hangisini istersem artık monitör güzel o yüzden değişim isteyeceğim
incehesap inceledi fotoğrafladı Distirbütor'e gönderdi onların raporuyla ya iade ya da değişim sunacaklarmış ben hangisini istersem artık monitör güzel o yüzden değişim isteyeceğim
Benim mönitörde elime ulaştı.1 Tane ölü piksel var sadece siyahda gözüküyor.Daha oyuna falan girmedim.Ghosting testinide nasıl yapacam bilmiyorum gözle bakınca gayet güzel,az bulanık gözüküyorda telefonla çekince ufo olduğunu bile anlayamıyorum . Yaptırmak istediğiniz test vb. varsa yapabilirim.Işık sızmasıda az gibi geldi bana resimleri yolluyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MPRT Açtığımda ekran kapkara oluyor hocam çözümü yokmu bunun ya
Benim mönitörde elime ulaştı.1 Tane ölü piksel var sadece siyahda gözüküyor.Daha oyuna falan girmedim.Ghosting testinide nasıl yapacam bilmiyorum gözle bakınca gayet güzel,az bulanık gözüküyorda telefonla çekince ufo olduğunu bile anlayamıyorum . Yaptırmak istediğiniz test vb. varsa yapabilirim.Işık sızmasıda az gibi geldi bana resimleri yolluyorum.Alıntıyı görüntüle
Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın panellerini kullanıyor. Bu panel de arka aydınlatma tümleşik değil. Yani marka kendi arka aydınlatmasını kullanmış.
Renk gamutu
%162srgb volume, %98.5 Adobe RGB coverage ve %95 DCI-P3 çıkıyor bir incelemede. İki farklı...
Renk sıcaklığı çoğu monitörde iyi ayarlanmamış olur. Elinizde cihaz olmasa bile monitörü daha çok seveceğiniz bir şekilde kalibre etmeye çalışabilirsiniz. Eğer elinizdeki monitör stok ayarlarda kötü geldiyse çok işinize yarayacaktır. Soğuk, sıcak, normal ve kullanıcı olarak genelde 4 farklı ön ayar bulunur. Hedef 6500k'dır. 6000k mavimsi, 7000k ise sarımsı tonlamaya sahip olur. Kullanıcıların ekranım aşırı mavimsi veya sarımsı gözüküyor dediği muhabbet budur. Çözümü de renk sıcaklığını ayarını...
Bilmeyenler için BOE, dünyanın en büyük panel üreticilerinden birisi. MSI ve Asus sık sık bu markanın panellerini kullanıyor. Bu panel de arka aydınlatma tümleşik değil. Yani marka kendi arka aydınlatmasını kullanmış.
Renk gamutu
%162srgb volume, %98.5 Adobe RGB coverage ve %95 DCI-P3 çıkıyor bir incelemede. İki farklı...