🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

incehesap inceledi fotoğrafladı Distirbütor'e gönderdi onların raporuyla ya iade ya da değişim sunacaklarmış ben hangisini istersem artık monitör güzel o yüzden değişim isteyeceğim
teşekkür ederim hocam ilgin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar indirime düşer mi acaba

Son düzenleme:
Monitör teslim aldım, ölü pixel çıkmadı. Kasada da herhangi bir vuruk, çizik hasar yok. Ufo testinde de sorun yok.

Tek beğenmediğim güç kablosu için 2 kabloyu birleştirmeye ihtiyaç duyma olayı oldu.

Renk ayarları için öneri var mı?

Son düzenleme:
Monitör teslim aldım, ölü pixel çıkmadı. Kasada da herhangi bir vuruk, çizik hasar yok. Ufo testinde de sorun yok.

Tek beğenmediğim güç kablosu için 2 kabloyu birleştirmeye ihtiyaç duyma olayı oldu.

Renk ayarları için öneri var mı?
Test ettiniz mi hocam oyunlarda foto atabilir misiniz

Test ettiniz mi hocam oyunlarda foto atabilir misiniz
Sizde sanırsam satın alıcaksınız monitörü, takip ediyorsunuz.
Yarın benim de elime ulaşıyor, Sizin için Test edip atıcam buraya :D

Sizde sanırsam satın alıcaksınız monitörü, takip ediyorsunuz.
Yarın benim de elime ulaşıyor, Sizin için Test edip atıcam buraya :D
Çok çok iyi olur reis bende aldım bana gelmesi en geç cuma şuan yolda adam akıllı çekip atan olmadı merak ediyorum 😂😂

Benim mönitörde elime ulaştı.1 Tane ölü piksel var sadece siyahda gözüküyor.Daha oyuna falan girmedim.Ghosting testinide nasıl yapacam bilmiyorum gözle bakınca gayet güzel,az bulanık gözüküyorda telefonla çekince ufo olduğunu bile anlayamıyorum :D . Yaptırmak istediğiniz test vb. varsa yapabilirim.Işık sızmasıda az gibi geldi bana resimleri yolluyorum.
IMG_20251119_194352.webp

IMG_20251119_194346.webp

MPRT Açtığımda ekran kapkara oluyor hocam çözümü yokmu bunun ya

Son düzenleme:
Benim mönitörde elime ulaştı.1 Tane ölü piksel var sadece siyahda gözüküyor.Daha oyuna falan girmedim.Ghosting testinide nasıl yapacam bilmiyorum gözle bakınca gayet güzel,az bulanık gözüküyorda telefonla çekince ufo olduğunu bile anlayamıyorum :D . Yaptırmak istediğiniz test vb. varsa yapabilirim.Işık sızmasıda az gibi geldi bana resimleri yolluyorum.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

MPRT Açtığımda ekran kapkara oluyor hocam çözümü yokmu bunun ya
Mprt düzgün calısan model sayısı bir elin parmagı kadar. Bu yüzden mprt yokmuş gibi satın almalısınız.

Mprt düzgün calısan model sayısı bir elin parmagı kadar. Bu yüzden mprt yokmuş gibi satın almalısınız.
Kaç ms oluyor mprt'siz hali.Birde daha iyi performans için ne ayarları yapmamız lazım hocam

Kaç ms oluyor mprt'siz hali.Birde daha iyi performans için ne ayarları yapmamız lazım hocam
Her monitörün mprt değeri var. MPRT yi bulmak için 1000÷monitörün yenileme hızı= Yani 3.33ms mprt değeri var.

İncelemede GTG değeri var.

Her monitörün mprt değeri var. MPRT yi bulmak için 1000÷monitörün yenileme hızı= Yani 3.33ms mprt değeri var.

İncelemede GTG değeri var.
MPRT oyunlarda açarım sorun olmaz herhalde ama siz overdrive sorun yapabilir yazmıştınız sadece oyun oynarken açsam bişey olmaz herhalde değilmi?

MPRT oyunlarda açarım sorun olmaz herhalde ama siz overdrive sorun yapabilir yazmıştınız sadece oyun oynarken açsam bişey olmaz herhalde değilmi?
Mprt bence kapatın parlaklığı aşırı düşük. Overdrive ayarını kullanabilirsiniz. Overclock ayarını kullanmayın sadece. Rehberi okuyun anlarsınız.

Mprt bence kapatın parlaklığı aşırı düşük. Overdrive ayarını kullanabilirsiniz. Overclock ayarını kullanmayın sadece. Rehberi okuyun anlarsınız.
MPRT ve overclock ayarını sadece oyun oynarken açmayı düşünüyorum hocam hz ve ms yükseliyor diye birde overdrive ayarını neyde kullanmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,339
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri